HERNE – Spetterende opendeur-driedaagse bij Electro Service Timmermans

C21

HERNE – Spetterende opendeur-driedaagse bij Electro Service Timmermans

Opendeur_timmermans_2019
HERNE – Spetterende opendeur-driedaagse bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 

Rond de kernideeën '#opendeurdagen #belevingsdagen #extrakortingen #hapjesendrankjes' pakt Electro Service Timmermans ook deze keer naar jaarlijkse gewoonte het 3de weekend van oktober uit met een spetterende Opendeur-driedaagse. Dit jaar smeert die driedaagse zich uit over vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober. De laatste dag wordt overigens ook ingepikt op de actie 'Herne opendeurt' vanuit het gemeentebestuur ter ondersteuning van de plaatselijke middenstand.

“Tijdens onze opendeur dagen geven we extra kortingen en zijn er heel ‘wat op = op-acties’”, promoot Franky Timmermans het opzet. “Uiteraard kunnen de bezoekers dan samen met onze medewerkers genieten van doorlopende demo’s van onder meer Jura espresso, de Cake Factory, de keramische BBQ van Berghoff, de soepmaker van Moulinex, stoomkoken met Miele en nog zoveel meer”.

“In première stellen we de bezoekers met trots ook de Sonos Move voor, dé weersbestendige luidspreker met bluetooth en ingebouwde batterij. Speel en bedien uw audio- installatie met uw stem. Muziek beluisteren in zijn meest pure vorm kan dan weer met ons nieuw merk Bowers&Wilkins. Ook benieuwd? Breng ons dan zeker een bezoek”, laat Sandra Timmermans ook nog opmerken.
 
“En als dat nog niet voldoende is om ons een bezoekje te brengen, weet dan dat elke bezoeker kans maakt om een Samsung 55” UHD TV te winnen”, aldus nog de immer sympathieke en bijzonder klantvriendelijke zaakvoerders samen met hun partners Ruth en Johan.
 
Electro Service Timmermans is gelegen in het centrum van Herne en met als homeadres Heldenplein 3A.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief