HERNE - Nieuwjaarsreceptie in open lucht vergt speciale verkeersmaatregelen

HERNE - Nieuwjaarsreceptie in open lucht vergt speciale verkeersmaatregelen

Img019
HERNE - Nieuwjaarsreceptie in open lucht vergt speciale verkeersmaatregelen - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsreceptie_2020
HERNE - Nieuwjaarsreceptie in open lucht vergt speciale verkeersmaatregelen - © Deschuyffeleer
 

Wat is er voor alle Hernenaren speciaal aan de jaartallen 2014, 2016, 2018? Het zijn inderdaad de pare jaartallen waarin het gemeentebestuur en dat van het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn evenals hun personeel alle inwoners uitnodigden op een grootse nieuwjaarsreceptie in openlucht. Ook in 2020 blijven de organisatoren trouw aan die tweejaarlijkse traditie. De massabijeenkomst is dit jaar voorzien in het centrum op zondag 5 januari van 11 tot 13u.

“Met onze tweejaarlijkse receptie willen wij onze inwoners de kans bieden samen met hun gezin en hun buren te komen genieten van een hapje en een drankje en er samen te klinken op het Nieuwe Jaar”, verklaart burgemeester Kris Poelaert het opzet. “Tevens is het een bijkomende gelegenheid om ook vrienden en kennissen het allerbeste toe te wensen bij de start van 2020. En zo doen wij onze dorpsgemeenschap nogmaals alle eer aan om onze reputatie van warme en verbonden gemeente nog eens in de verf te zetten”.
Tijdens de receptie worden ook de winnaars van de Eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars bekendgemaakt evenals de winnaars van de actie voor het opzetten van sfeerverlichting tijdens de eindejaarsperiode. Bij barslecht weer wordt gebruik gemaakt van De Kring.
Omleiding
Om de organisatie veilig te laten verlopen is die dag het centrum vanaf het kruispunt met de verkeerslichten tot aan de oprit naar de parking van het gemeentehuis verkeersvrij. Ook geldt er tijdens de feestelijkheden een parkeerverbod. Een omleiding voor wie van de Lindestraat naar Edingsesteenweg rijdt wordt ingelegd via de Grotestraat en Hernebosstraat. Ook is er in de Hernebosstraat dan éénrichtingsverkeer.
Wie zich van de Ninoofsesteenweg naar de Lindestraat wenst te begeven volgt de omleiding via Kapellestraat, Ekkelenbergstraat, Processiestraat en Aerebeekstraat.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2020

archief