HERNE - Jong CD&V-afdelingen zetten samen zoekspel op

C21

HERNE - Jong CD&V-afdelingen zetten samen zoekspel op

Dsc07853
HERNE/GOOIK - Jong CD&V-afdelingen zetten samen zoekspel 'Out of the Box' op - © Deschuyffeleer
 
Dsc07857
HERNE/GOOIK - Jong CD&V-afdelingen zetten samen zoekspel 'Out of the Box' op - © Deschuyffeleer
 

Ergens te velde in Herne of Gooik droppen de CD&V-jongeren van beide gemeenten de komende weken op 10 verschillende plaatsen hun Jong CD&V-box. Iedereen, ouder dan 16 jaar, die de box vindt en er een briefje met zijn naam, voornaam, mailadres en telefoonnummer in achterlaat maakt kans een waardebon te winnen. De actie kent haar apotheose op donderdag 25 juni. Hoofdspeler hierbij is Facebook. Dit mochten de Jong CD&V-voorzitters Brent Roobaert (Herne) en Laura Timmermans (Gooik) op  een persmoment toelichten. Om de veilige afstand te kunnen garanderen werd de afspraak voorzien in volle kouter ergens op de grens tussen Herne en Gooik. De actie krijgt de naam mee van ‘Out of the box’.

Out of the box
De actie start nu donderdag 21 mei. Dan is de box ergens te vinden in Herne. Wie hem vindt en zijn gegevens achterlaat maakt kans op een waardebon te verzilveren  bij een lokale handelaar uit hetzij Herne, hetzij Gooik. Zo wordt op iedere van de 10 locaties één winnaar getrokken. Die 10 winnaars worden dan uitgenodigd op 25 juni om 20u via Zoom deel te nemen aan het finalespel dat life zal te volgen zijn op Facebook. De winnaar van dit spel wordt beloond met een extra-prijs. De totale prijzenpot is goed voor 500 euro.
Het Jong-CD&V-box-spel gaat gepaard met tips-en tricks die mondjesmaat onthuld worden op de Facebookpagina’s van zowel Jong CD&V Herne als Gooik.
Naar analogie aan ‘De Stoel’ uit het EEN-programma ‘1000 zonnen’ is het ook de intentie van de organisatoren met hun ‘Out of the Box’ zoveel als mogelijk wandelaars en fietsers op de been te brengen en zo de toegelaten coronaverplaatsingen optimaal te benutten. Dat én de landelijke troeven van de beide gemeenten hierbij ook nog worden in het daglicht gesteld én dat ook het winkelHieren een duwtje in de rug krijgt zijn daarbij ook nog goed meegenomen.
Wie wil weten waar de box vastgeketend werd dient derhalve vanaf morgen de facebookpagina’s Jong CD&V Herne en Jong CD&V Gooik goed in het oog te houden. Op die pagina’s staan naast tips die leiden naar de locaties ook nog bijkomende toelichting nopens het verloop van de actie.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 17 jul 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 06 jul 2021

archief