HERNE – Inschrijven voor de garageverkoop kan tot 10 mei

C21

HERNE – Inschrijven voor de garageverkoop kan tot 10 mei

Garageverkoop_2021
HERNE – Inschrijven voor de garageverkoop kan tot 10 mei - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 20 juni wordt  er in de gemeente terug een garageverkoop voorzien. Heel wat privé-garages kunnen dan van 10 tot 16 u terug worden omgetoverd tot heuse snuffelruimtes waar van alles en nog wat kan te koop aangeboden worden. Dat is meteen de kans om allerlei zaken een tweede leven te gunnen of te maken dat zij op een passende bestemming geraken. Voor verzamelaars dan weer is het ook een unieke gelegenheid om hier en daar nog een leuk aardigheidje op de kop te kunnen tikken. Inschrijven is wel verplicht.

Een paar belangrijke punten uit het te respecteren reglement:

  • De goederen mogen enkel worden uitgestald en voor verkoop aangeboden op de private eigendom van de deelnemer. Dit wil zeggen in en voor de garage, op de oprit en in de voortuin, en dit tot aan de grens met het openbaar domein.
  • Indien men ver van de dorpskern of afgelegen woont, is het toegestaan om op de parking van de sporthal in de Hernekouter een verkoopstand op te stellen. In dit geval dient de deelnemer er wel voor te zorgen dat zijn verkoopplaats ordelijk blijft en dat alle afval en vuil in de mate van het mogelijke zo snel als mogelijk worden opgeruimd en verwijderd.
  • Professionele handelaars zijn uitgesloten tenzij zij handelen als particulier en éénmalig de door hen persoonlijke, gebruikte goederen op hun privédomein wensen te koop aan te bieden.
  • Het is de deelnemers verboden geluidsinstallaties te gebruiken.
  • Het verkopen van winkelstocks is verboden evenals het te koop aanbieden van etenswaren en drank.
  • De verkoop een dag vroeger of een dag later laten doorgaan is niet toegestaan.
  • Aan de deelname van de garageverkoop is geen kostprijs verbonden. De deelname is echter slechts geldig na inschrijving en ondertekening van het reglement. Dat reglement kan ook per e-mail worden goedgekeurd.
  • De deelnemers ontvangen een afschrift van het reglement evenals ballonnen. Die kan de verkoper plaatsen als herkenningsteken op een voor de kopers goed zichtbare plaats op het privédomein.

Wie wenst deel te nemen aan de garageverkoop dient een strook in te vullen (website Herne) en die te bezorgen op de dienst vrije tijd of door te mailen naar de cultuurbeleidscoördinator via tineke.moonens@herne.be

Inschrijven is mogelijk tot 10 mei 2021.

Het volledig reglement is eveneens beschikbaar op de website van de gemeente.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief