HERNE - CD&V-ledenfeest

C21

HERNE - CD&V-ledenfeest

Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__30_
Het kernbestuur CD&V afdeling Herne - burgemeester Kris Poelaert en Volksvertegenwoordiger Michel Doomst - Foto's Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__25_
Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__17_
Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__22_
Lieve Blanquaert - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__28_
Editiepajot_ledenfeest_cd_v__foto_deschuyffeleer__29_
 

Voor het jaarlijks ledenfeest van de CD&V-afdeling Herne in de Katholieke Kring mocht de partij rekenen op de aanwezigheid van volksvertegenwoordiger Michel Doomst.  Ook Lieve Blanquaert tekende present. Op aangeven van voorzitter en gelegenheidsmoderator Lieven Snoeks deed zij ondermeer haar ervaringen rond de ĖĖN-reeks "De Madammen - Voorbij de grens" uit de doeken.

Voor dat programma vergezelde de Gentse fotografe als observator en ook als mentale coach een expeditie van 10 Vlamingen beperkt in hun fysieke mogelijkheden in Centraal-Amerika. Tijdens de 18-daagse trektocht van West naar Oost-Nicaragua leerde zij zo 10 mensen kennen die er alles aan gedaan hebben om, niettegenstaande hun fysieke of sensorieële handicap, de expeditie te doen slagen. In haar bijhorend boek - het fascinerende verhaal achter het tv-programma - bundelt Lieve haar ervaringen en een massa foto’s. “De tien helden hebben dan wel een handicap maar het zijn stuk voor stuk mensen met pit en teamspirit, die het leven omhelzen en niet willen dat hun handicap hen beperkt” weet Lieve Blanquaert.

Met de verkiezingen van 7 juni in het vizier was de toespraak van volksvertegenwoordiger Michel Doomst dan ook een toelichting hierop met het accent op de onzekere toekomst eerder dan de opmaak van de balans van het verleden. CD&V geeft duidelijk de ambitie te kennen om na de verkiezingen opnieuw de leiding te nemen van de Vlaamse regering. De partijtop zegt over "bekwame leiders" te beschikken die het land over de economische crisis heen moeten tillen. “De partij gaat voor een beleid dat gebaseerd is op waarheid, algemeen belang en respect. Mensen moeten opnieuw vertrouwen kunnen hebben in hun overheid”, aldus nog de Gooikse burgemeester.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief