HERNE- ‘Een teken van jou’ is de nieuwe single/videoclip van jp duran

C21

HERNE- ‘Een teken van jou’ is de nieuwe single/videoclip van jp duran

199933833_792579158289184_7380287943843582128_n
HERNE- ‘Een teken van jou’ is de nieuwe single/videoclip van jp duran - Foto ingezonden
 

Hernenaar Jean-Paul Duran is niet alleen als live muzikant 'jp duran' gekend.Met neef Kristof maakt hij ook deel uit van het duo the Durans. Naast dit live musiceren schrijft jp duran ook Nederlandstalige popsongs. De jongste in de rij is nu ‘Een teken van jou’ dat eerstdaags door zowat alle audio/video dragers zoals youtube, spotify, tiktok..... wordt released.

Basisopnames doet hij in zijn eigen homestudio. Daarbij vraagt hij de assistentie van zijn vertrouwde muzikanten om een nummer definitief uit te werken. Dat zijn Katrien De Tant, Geert Vanvaerenbergh, Wietse en Kristof Duran en Stephan De Ruyver.

Alle opnames worden gemixt in samenwerking met Geert Vanvaerenbergh. Om het resultaat overal degelijk te laten klinken gaat het ontwerp vervolgens naar een studio om te masteren. Hiervoor wordt gekozen voor studio EQuuS die ook werkt voor onder meer Bazart en Isolde.

Voor de video gekoppeld aan de nieuwe single ‘Een teken van jou’ deed jp duran een beroep op de acteurs Sas Wilputte en Dennis Crispeels. De producer is Frank Begaeres. De clip werd opgenomen in het decor van het vakantiecentrum La Divine Providence in het Henegouws Wodecq.

‘Een teken van jou’ is te beluisteren en te zien op https://www.youtube.com/watch?v=axILFx8U5KA

Op zaterdag 21 augustus treden the Durans op in het Dominicanessenklooster (H. Geeststraat Herne) samen met Sanseveria. Tijdens dit optreden brengen zij naast eigen werk ook de beste pop-, rock- en countryklassiekers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief