HERNE - Eerste van drie muzikale sfeeravonden in het Dominicanessenklooster komt er weldra aan

C21

HERNE - Eerste van drie muzikale sfeeravonden in het Dominicanessenklooster komt er weldra aan

Finale_flyer_voorzijde_effenaf_zomer_in__t_klooster
HERNE - Eerste van drie muzikale sfeeravonden in het Dominicanessenklooster komt er weldra aan - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 30 juli eerstkomend staat de eerste van drie sfeervolle muzikale avonden in de tuinen van het Dominicanessenklooster op het programma onder het motto ‘EFFENAF ZOMER IN ’T KLOOSTER’. Wie mee de bijzondere sfeer wil opsnuiven in dit prachtig decor en daarbij misschien ook nog na een week zwoegen een leuke after work wil meepikken dient wel op voorhand zijn inkomkaarten voor te behouden. Door de coronamaatregelen is het aantal bezoekers telkenmale wel beperkt tot 200.

Lokaal talent

“Het lokaal bestuur Herne wil zijn inwoners evenals belangstellenden van buiten de gemeente niet één maar drie keer laten genieten van een muzikale avond in de tuinen van het Dominicanessenklooster”, stelt diensthoofd Vrije Tijd Franciska Dekens voorop. “Het beloven drie geweldige avonden te worden met heel wat lokaal talent op het programma. Een hapje, een drankje en een flinke portie leuke muziek en dit alles in goed gezelschap, wat wil je nog meer?”

Er wordt gestart op vrijdag 30 juli met het dweilorkest de G-Bloezers om lekker in de sfeer te komen. Moustash sluit af met een mix van shuffle, rock-‘n-roll en reggae. Op vrijdag 20 augustus staan Sanseveria en Jean-Paul Duran op de planken in een heerlijk afwisselende mix van Nederlandstalige en Engelstalige covers in een zeer breed genre. De Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving en Right and Left sluiten de rij af op vrijdag 3 september met herkenbare bekende covers van vroeger en nu.

Inschrijven verplicht

De avonden starten telkens om 18u en lopen tot 22u. Inschrijven is verplicht via https://www.eventbrite.be/o/lokaal-bestuur-herne-dienst-vrije-tijd-32984706933 en kan ook via de QR-code op de flyers. Er kunnen ter plaatse geen tickets gekocht worden, alleen voorverkoop is mogelijk.

De geldende coronamaatregelen op dat ogenblik zullen strikt worden nageleefd. Daarom ook dat uitsluitend tafels van 4 personen, kinderen van -12 jaar niet inbegrepen, kunnen worden voorbehouden aan de inkomprijs van 20€ per tafel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief