HERNE – In het Dominicanessenklooster optredens van Sanseveria en Jean-Paul Duran

C21

HERNE – In het Dominicanessenklooster optredens van Sanseveria en Jean-Paul Duran

Finale_flyer_voorzijde_effenaf_zomer_in__t_klooster
HERNE – In het Dominicanessenklooster optredens van Sanseveria en Jean-Paul Duran - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 20 augustus is het Dominicanessenklooster de plaats van afspraak voor de tweede van de drie sfeervolle muzikale avonden onder het motto ‘EFFENAF ZOMER IN ’T KLOOSTER’. Wie mee de bijzondere sfeer wil opsnuiven in dit prachtig decor en daarbij misschien ook nog na opnieuw een week zwoegen een leuke after work wil meepikken komt heel zeker aan zijn trekken.  Door de coronamaatregelen is het aantal bezoekers ook deze keer beperkt tot 200.

Lokaal talent

“Het lokaal bestuur Herne wil zijn inwoners evenals belangstellenden van buiten de gemeente laten genieten van een muzikale avond in de tuinen van het Dominicanessenklooster”, stelt diensthoofd Vrije Tijd Franciska Dekens voorop. “Nu vrijdag belooft het terug een geweldige avond te worden met heel wat lokaal talent op het programma. Een hapje, een drankje en een flinke portie leuke muziek en dit alles in goed gezelschap, wat wil je nog meer?”

Nu vrijdag 20 augustus staan Sanseveria en Jean-Paul Duran op de planken in een heerlijk afwisselende mix van Nederlandstalige en Engelstalige covers in een zeer breed genre.

Inschrijven aanbevolen

De avond  start om 18u. Het einde is voorzien om 22u. Inschrijven  via https://www.eventbrite.be/o/lokaal-bestuur-herne-dienst-vrije-tijd-32984706933  is raadzaam en kan ook via de QR-code op de bijgaande flyer. Tot zover het aantal van 200 bezoekers niet is bereikt kunnen ook ter plaatse nog tickets gekocht worden. Er zijn thans nog meer dan 100 plaatsen beschikbaar. De weergoden voorzien dat vanaf vrijdagmiddag de buien naar het oosten wegtrekken en het vanaf het westen almaar zonniger wordt. Men verwacht 20 graden aan zee tot 23 graden in de Kempen.

De geldende coronamaatregelen op dat ogenblik zullen strikt worden nageleefd. Tafels van 4 personen, kinderen van -12 jaar niet inbegrepen, kunnen worden voorbehouden aan de inkomprijs van 20€ per tafel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief