HERNE – Koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving en Right and Left In het Dominicanessenklooster

C21

HERNE – Koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving en Right and Left In het Dominicanessenklooster

Effenaf_zomer_afsluiter
HERNE – Koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving en Right and Left In het Dominicanessenklooster - © Deschuyffeleer
 

Nu vrijdag 3 september is het Dominicanessenklooster de plaats van afspraak voor de laatste van de drie sfeervolle muzikale avonden onder het motto ‘EFFENAF ZOMER IN ’T KLOOSTER’ met deze keer optredens van de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving en van Right and Left. Wie mee de bijzondere sfeer in dit prachtig decor wil opsnuiven en daarbij misschien ook nog een leuke after work wil meepikken wordt wel aangeraden op voorhand zijn inkomkaarten voor te behouden. Door de coronamaatregelen is het aantal bezoekers ook deze keer nog beperkt tot 200.

Lokaal talent

“Het lokaal bestuur Herne wil zijn inwoners evenals belangstellenden van buiten de gemeente laten genieten van een muzikale avond in de tuinen van het Dominicanessenklooster”, stelt diensthoofd Vrije Tijd Franciska Dekens voorop. “Nu vrijdag belooft het terug een geweldige avond te worden met heel wat lokaal talent op het programma. Een hapje, een drankje en een flinke portie leuke muziek en dit alles in goed gezelschap, wat wil je nog meer?”

Deze keer staat de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving op de planken. Voorzitter Mark Janquart en dirigent Pascal Bosmans van de 40-koppige muziekmaatschappij zijn maar al te gelukkig met hun optreden in het Dominicanessenklooster. “Ook onze gezamenlijke vijand corona heeft meer dan één stok in de wielen gestoken van de programmatie van onze muziekmaatschappij. Veel vrolijkheid viel er de jongste tijd niet te beleven. Hopelijk blijft het de goede richting opgaan en krijgt het verenigingsleven de kans de draad na nagenoeg 18 maand zonder al te veel kleerscheuren terug op te nemen’. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en voorzien voor vrijdag een gans arsenaal aan spetterende en deugddoende muziek.

De fanfare krijgt het gezelschap van Right and Left.  Een paar jaren terug ging Right and Left door het leven vooral als een succesrijke coverband die in zijn beperkte bezetting met gitaar, piano en meerstemmige zang bekende covers serveerde. Met het uitbrengen van eigen nummers leggen Hernenaren Josse Duran en Stefan Vranckx nu de lat ietwat hoger. 

Een afsluiter met zomerse temperaturen

De avond  start om 18u. Het einde is voorzien om 22u. Inschrijven  via https://www.eventbrite.be/o/lokaal-bestuur-herne-dienst-vrije-tijd-32984706933  is raadzaam en kan ook via de QR-code op de bijgaande flyer. Tot zover het aantal van 200 bezoekers niet is bereikt kunnen ook ter plaatse nog tickets gekocht worden. Er zijn thans nog meer dan 100 plaatsen beschikbaar. De weergoden voorzien voor vrijdag en zaterdag zonnig nazomerweer. In grote delen van het land komen de maxima uit tussen 22 en 24 graden.

Tafels van 4 personen, kinderen van -12 jaar niet inbegrepen, kunnen worden voorbehouden aan de inkomprijs van 20€ per tafel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief