HERNE – Pieter Snoeks volgt Franky Timmermans op als voorzitter van De Verenigde Handelaars

C21 Css

HERNE – Pieter Snoeks volgt Franky Timmermans op als voorzitter van De Verenigde Handelaars

Franky_timmermans_vh_2
HERNE – Pieter Snoeks volgt Franky Timmermans op als voorzitter van De Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 

Vijf jaar geleden werd Franky Timmermans binnen het bestuur van De Verenigde Handelaars verkozen tot voorzitter. Hiermee trad hij in de voetsporen van Lutgarde Cochez, die na medestichter Willy Vincent, 10 jaar lang het voorzitterschap van de vereniging voor haar rekening nam. Begin dit jaar gaf Franky Timmermans dan op zijn beurt de voorzittersfakkel door aan Pieter Snoeks.

Vernieuwing is productief

Franky Timmermans: “Vijf jaar lang heb ik met volle goesting mijn taak als voorzitter van De Verenigde Handelaars zo goed als mogelijk volbracht. Vernieuwing is één van de redenen waarom ik aan het bestuur vroeg om mijn functie als voorzitter ter beschikking te stellen. Ik ga er van uit dat je in een bestuur van tijd tot tijd nieuw en liefst jong bloed moet aanspreken om te voorkomen dat je vastroest in oude gewoonten. Verjonging en nieuwe inzichten zijn gewoon een goede zaak. Buiten het beogen van vernieuwing in onze vereniging is ook de drukte bij Electro Service Timmermans niet te versmaden. Vooral een jaar als 2020 heeft heel veel energie en inzet gevraagd. Twee heren volwaardig dienen was op bepaalde momenten van het goede te veel”.

Samenwerken

“Ik wil het gans Verenigde Handelaars-team bedanken voor de goede medewerking. Ik heb er veel aan gehad en heb geenszins de intentie om De Verenigde Handelaars links te laten liggen. Integendeel, ik ben er zeker van dat Pieter als nieuwe voorzitter met Maarten Mathieu als ondervoorzitter de vereniging naar een nog hoger niveau zullen tillen.  Het is belangrijk dat de zelfstandigen in de gemeente zich verenigen niet om mekaar de loef af te steken maar om mekaar aan te vullen en mekaar te inspireren. Ik blijf uiteraard een overtuigd bestuurslid dat zich voor 100% zal inzetten voor projecten die én onze gemeente én onze leden ten goede komen”, vervolgt de uitgetreden voorzitter.

Inzetten op de toekomst

In het vijfjarig voorzitterschap van Franky hebben ook De Verenigde Handelaars de boot zeker niet gemist. Er werd vooral ingezet op informatieve bijeenkomsten waarbij het accent lag op ‘inzetten op de toekomst’. De oud-voorzitter is ook bijzondere in zijn sas met de aanwinst van de vele jonge leden die mede de toekomst van de vereniging verzekeren. Zo zag hij het ledenaantal groeien tot haast 70. Ieder nieuw lid was voor hem dan ook een verrijking van het netwerk.   

“Buiten de informatieve samenkomsten met veel nuttige en doelmatige informatie waren er ook ‘leuke’ en ‘vermakelijke’ ontmoetingen waarbij meer dan eens goed werd gelachen. Die minder serieuze inslag is in sé niet minder productief. Elkaar beter leren kennen zet vaak de deur open om naar andermans argumenten beter te luisteren en is een hulpmiddel om tot gezamenlijke beslissingen te komen”, aldus nog Franky Timmermans.

De Verenigde Handelaars Herne zijn ook te volgen via deze facebookpagina

De eerstkomende organisatie van de Verenigde Handelaars is het ‘Beerfest’ in Herne centrum op vrijdag 24 september 19u. 

HERNE – De Verenigde Handelaars heten iedereen welkom op de vijfde editie van hun Beerfest https://editiepajot.com/regios/13/articles/72240 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 07 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jul 2022

archief