HERNE – De Verenigde Handelaars heten iedereen welkom op de vijfde editie van hun Beerfest

C21 Css

HERNE – De Verenigde Handelaars heten iedereen welkom op de vijfde editie van hun Beerfest

Beerfest_2021
HERNE – De Verenigde Handelaars heten iedereen welkom op de vijfde editie van hun Beerfest - © nDeschuyffeleer
 

Het bierfeest dat de Verenigde Handelaars in het centrum nu toch al een paar jaar organiseren als voorspel van de najaarskermis is terug van weggeweest. Na een jaar lang ‘blijf in uw kot’ roepen de Verenigde Handelaars daarbij nu uit volle mond ‘kom terug buiten’.  Op vrijdag 24 september geven ze dan ook afspraak op het kaatsplein in het Centrum voor de vijfde editie van hun ‘Beerfest’.

Almaar groeiende bijval  

“Ook deze keer willen wij met onze organisatie veel sfeer, nog meer ambiance en nog veel meer lekkere bieren brengen”, luidt het bij de Verenigde Handelaars. “En afgaand op de vorige jaren is dit veelbelovend.  Jaar na jaar kent de organisatie van het Beerfest meer en meer bijval en ook jaar na jaar wordt het publiek almaar talrijker. Ieder jaar worden zo succesvolle ideeën uit de vorige edities opgeslagen en wordt er gesleuteld aan onderdelen die beter kunnen”.  

“Dit jaar doen we een beroep op de medewerking van Olivier Backvis uit de Breemstraat . Als lid van De Verenigde Handelaars maar vooral als geluidstechnieker en zaakvoerder bij DB pro-Events weet hij als geen ander wat ‘ambiance’ inhoudt”.  Olivier: “Dansen is als haute cuisine: wie de ingrediënten heeft, heeft nog geen feestmenu. Maar met de gepaste schoenen en in goed gezelschap smaakt alles veel beter”.

Voor de liefhebbers van niet alcoholische dranken zijn er cava,  frisdrank en alcoholvrije cocktails.

Er wordt niet alleen gezorgd voor de dorstigen. Naast een natje wordt er ook een droogje voorzien. Hiervoor zorgen Orecah en de slagerijen Jos Derijcke en Johan Bombois.

Het feestgedruis gaat van start om 19u en gezien het een evenement in openlucht is mag het doorgaan zonder covid-beperkingen. Geen bubbels, geen mondmaskers en geen afstandsbeperkingen.

Lees ook : HERNE – Pieter Snoeks volgt Franky Timmermans op als voorzitter van De Verenigde Handelaars https://editiepajot.com/regios/13/articles/72239 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 07 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jul 2022

archief