HERNE – De fanfare Sint-Pieters-Herleving en haar jeugdafdeling Crescendo blijven groeien

C21

HERNE – De fanfare Sint-Pieters-Herleving en haar jeugdafdeling Crescendo blijven groeien

Opendeur_1
HERNE – De fanfare Sint-Pieters-Herleving en haar jeugdafdeling Crescendo blijven groeien - Foto ingezonden
 

Om bijkomende muzikanten aan te trekken pakten zowel de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving als haar jeugdafdeling SPH Crescendo uit met een heuse ‘opendeurrepetitie’. Die mocht alvast rekenen op de interesse van vijf jonge en minderjonge muzikanten die konden ervaren hoe het er zowel achter als naast de pupiters aan toe gaat .

Woordvoerder Sam Poelaert van SPH Crescendo: “We waren blij met de opkomst van zo'n 5-tal enthousiaste muzikanten. Ze vonden het fijn van dichtbij te mogen beleven hoe wij als muziekvereniging te werk gaan en hoe het er in onze middens aan toe gaat.  Voor de jeugdgroep Crescendo diende zich een jonge saxofonist aan die al vanaf volgende week de overige Crescendo’s zal aanvullen. Ook hebben we iemand aan het denken gezet om naast haar huidig instrument ook een fanfare-instrument te leren bespelen. We kunnen het dus een geslaagde avond noemen”.  

Nu al maken zowel de fanfare als haar jeugdafdeling zich op voor een ‘optreden voor algemeen nut’. Met uitzondering van vorig jaar omkaderen de muzikanten telkens de officiële geplogenheden ter gelegenheid van 11 november. Verder staat ook nog de festiviteit in ’t verschiet van Sint-Cecilia, de patrones van de muzikanten. Dat feest, met op de voorgrond de viering van verdienstelijke leden, zal met de corona-aanbeveling in het achterhoofd, jammer genoeg ook dit jaar nog doorgaan in een afgeslankte versie.

De koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving en haar jeugdafdeling SPH Crescendo zijn te volgen op deze Facebookpagina’s https://www.facebook.com/Koninklijke-Fanfare-Sint-Pieters-Herleving-1444347102508623 en https://www.facebook.com/SPHCrescendo

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief