HERNE Kunst’Telt luidt de eindejaarsfeesten in met een ‘Ambachten- en Kerstmarkt’

C21

HERNE Kunst’Telt luidt de eindejaarsfeesten in met een ‘Ambachten- en Kerstmarkt’

Aankondiging
HERNE Kunst’Telt luidt de eindejaarsfeesten in met een ‘Ambachten- en Kerstmarkt’- Affiche
 

In de aanloop naar de eindejaarsfeesten en de klassieke cadeautjesperiode organiseert Herne Kunst’Telt op zaterdag 27 en zondag 28 november telkens van 13 tot 19u een ‘Ambachten- & Kerstmarkt’.  Die krijgt haar beslag in het centrum, met zowel in- als outdoorstands. De plaats van afspraak is dan het kerkportaal, de feestzaal Egelantier, de Kerkstraat en het Centrum.

Tot nu werd de deelname toegezegd van Barbara Vos (fotografie), Marthe Van Houtte , Jan Van Overwaele en Suzanne Faut ( keramiek), Conny De Moye (powertex), Marie Josee Delhoux (modiste), Carla Luycks (glasjuwelen), Christiane Van Israel (kunstige wenskaarten), Ann Adriaenssens (schilderkunst), Robert en André (demonstraties houtdraaien), Luc Hautier (keramiek), Vernikki (kleding en accessoires), Danny Goessens (kerststallen) Jan en Ann (keramiek) Horta-Nova (kunst in cortenstaal).

Bij Wilfried en Greet van Restaurant Egelantier kan gezellig getafeld worden (reserveren via 0494/ 85 64 93), Millo’s tweedehandswinkel past zijn openingsuren aan, Laurentia heeft een verrassing in petto en Crystalstick is present met zelfgemaakte likeur & gin en bier.

Op zaterdag en zondag is de Kerkstraat van 11 tot 20u verkeersvrij. Zowel de standhouders als de bezoekers respecteren de gangbare coronaregels. De toegang is gratis.

Nadere info bij Herne Kunst'Telt! 0477/ 57 99 65 en hernekunsttelt.weebly.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief