HERNE – Het cultureel jaar opent met try-out van comédienne Veerle Malschaert

C21

HERNE – Het cultureel jaar opent met try-out van comédienne Veerle Malschaert

Je_suis_pipi
HERNE – Het cultureel jaar opent met try-out van comédienne Veerle Malschaert - © Bart Baevegems
 

Zoals de vorige jaren worden de eerste dagen van januari alle Hernse brievenbussen voorzien van een brochure met het cultuuraanbod voor de komende maanden. Dit zijn activiteiten die hoofdzakelijk doorgaan in het Gemeenschapscentrum Herne met zijn vestigingen in het Dominicanessenklooster of in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle. De eerste activiteit van het jaar die er aankomt is voorzien op 20 januari 2022. Het gaat om de try-out van comédienne Veerle Malschaert. Omdat de datum van verspreiding van de brochure en de datum van het evenement met Veerle Malschaert vrij kort op mekaar volgen is het aangeraden om nu al – via de onderstaande link - tickets aan te kopen.

Troostende en openhartige comedy

Ook (en zéker) in tijden als deze waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle Malschaert hoop in de wanhoop, verbinding in de polarisering, plezier in de sleur en vrijheid in de beperking.

Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als troostende en openhartige comedy, een genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.

De voorstelling 'Je suis Pippi dans le kakka' is zeker in barre tijden de beste therapie! Het Pippi-gen wordt uw bevrijder uit dit tranendal! Gooi uw vlechtjes over uw schouder en sjor uw gestreepte kousen nog eens flink op tot aan uw onderbroek. Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!

Afspraak

Veerle Malschaert heeft afspraak met haar publiek op donderdag 20 januari 2022 op 20 u in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle.
De inkom is 16 euro en vooraf inschrijven is VERPLICHT.

De rechtstreekse ticketlink: https://www.eventbrite.be/e/228271164197

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Bart Baevegems
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief