Fundance HERNE in een nieuw kleedje en klaar voor een nieuw dansjaar

C21

Fundance HERNE in een nieuw kleedje en klaar voor een nieuw dansjaar

Dsc07302
Fundance HERNE in een nieuw kleedje en klaar voor een nieuw dansjaar - © Deschuyffeleer
 
Dsc07335
Fundance HERNE in een nieuw kleedje en klaar voor een nieuw dansjaar - Lesgevers en monitoren Marijke, Maren, Leonie, Kaatje, Emmy, Lisa, Nathalie, Karina, Tine en Luna - © Deschuyffeleer
 
Dsc07346
Fundance HERNE in een nieuw kleedje en klaar voor een nieuw dansjaar - © Deschuyffeleer
 

De dansschool Fundance die destijds onder de impuls van Anne Herickx in Herne een flinke opmars kende is zinnens haar werking terug een boost te geven. Onder de naam Fundance Herne vzw zijn het thans Anne’s dochter Marijke Geens geruggensteund door Maren Devits die de touwtjes in handen hebben om de dansschool naar een nieuw hoogtepunt te tillen. Om die intentie kracht bij te zetten mikten zij op een drukbezet dansstagemoment voor kinderen en jongeren vanaf 4 jaar tot 18 jaar en meer. Om het project succesrijk gestalte te geven kunnen de initiatiefnemers alvast rekenen op een bataljon vrijwilligers.

Een week vol dans en plezier  

Zo was de Hernekouter, de thuisbasis van Fundance Herne, recent de plaats van afspraak voor 75 jonge dansliefhebbers. Verdeeld over de ‘kiddiez’ (4/5-jarigen), de dolfijntes (6/7-jarigen), de ‘kids en funkiez’ (8 à 11-jarigen), de ‘teens’ (12 à 15-jarigen) en ‘teens+’ (16-jarigen en ouder) beleefden zij een week vol dans en plezier. Om dat allemaal in goede banen te leiden konden zij genieten van het kunnen en de inzet van de lesgeefsters/monitoren Marijke en Maren evenals van de assistenten Leonie, Kaatje, Emmy, Lisa, Nathalie, Karina, Tine en Luna.

“De ganse week stond dansen centraal”, zegt stichtster en draaischijf Marijke Geens. “Iedereen was dan ook welkom, zelfs kinderen met een ietwat minder uitgesproken talent voor dansen. Plezierig leren dansen, je conditie verbeteren zonder de Funfactor te verliezen, bij Fundance kan het allemaal! Fundance bracht dansplezier voor kinderen, tieners en volwassenen en dit met een zeer gevarieerd dagprogramma waarbij ook knutselen,  spelen en ontspanning de nodige aandacht genoten”.

Die bijzondere week werd afgesloten met een traktatie van formaat. Voor ouders, familie, vrienden en supporters werd de rode loper uitgerold voor een spetterende voorstelling. Met veel enthousiasme gaven alle groepen een demonstratie van wat de vorige dagen werd geleerd.

Nieuwe leden steeds welkom  

Marijke: “Onze zomerstage is heel zeker niet zomaar een opvangkamp. Fundance Herne staat immers borg voor gemotiveerde jonge mensen die zich volledig inzetten om de jonge meisjes en jongens de dansweek van hun leven te bezorgen. Voor Fundance gaat het nieuwe dansjaar in september terug van start. Het ganse jaar door worden de lessen en het dansprogramma gesponnen rond thema’s die jonge mensen sterk aanspreken. Voor ons danspubliek voorzien we lessen voor kids, voor jongeren en volwassenen. Ook dans-fitnesslessen zitten in het aanbod. Voor een kennismaking geeft het volledig team alvast afspraak op woensdag 7 en zaterdag 10 september 2022. Belangstellenden kunnen dan gratis lessen volgen”.

Voor nadere informatie kan u terecht op:

hun Facebookpagine: https://www.facebook.com/groups/Fundance Herne
hun website: https://fundance-herne.be
hun instagram: https://www.instagram.com/fundance_herne

Marijke is ook te bereiken via 0499/60.90.52. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief