Okra HERNE verdiend winnaar van petanquetoernooi tripletten

C21

Okra HERNE verdiend winnaar van petanquetoernooi tripletten

Winnaars_petanque_herne_2022
Okra HERNE verdiend winnaar van petanquetoernooi tripletten - Foto ingezonden.
 

Ook Okra-Herne draagt het petanquespel hoog in het vaandel. Recent was de afdeling de organisator van een invitatietoernooi tripletten (3 spelers tegen 3). Hierbij mocht het 20 ploegen ontvangen. De overwinning ging naar één van de 7 ploegen van Okra-Herne en daar waren de organisatoren dan ook bijzonder blij mee. De deelnemende ploegen waren Buizingen, Leerbeek, Oetingen, Herfelingen en het organiserende Herne zelf met niet minder dan 7 ploegen.

Petanque Okra-Herne telt 24 leden die van begin april tot einde oktober wekelijks de boules gooien  op de 9 banen aan het Parochiaal Centrum in Herne-centrum.  Hun mentors zijn Aimé Derijcke bijgestaan door Francine Vermeersch, Christiane Devriese en Georges Berckmans.

Ieder jaar tijdens de zomerperiode organiseert Okra-Herne een petanquetoernooi op uitnodiging waarop alle amateur petanqueclubs van Okra Regio Zuid-Pajottenland en ook diverse onafhankelijke petanqueclubs uit de streek worden uitgenodigd. Er wordt gespeeld met tripletten, met andere woorden, met 2 ballen in ploegen van 3 personen. Voor de winnende ploeg had de organisator een fles cava veil en voor alle andere een fles wijn met naar keuze rood, wit of rosé.

Petanque Okra-Herne neemt ook nu in september deel aan de jaarlijkse gewestelijke petanquetoernooien in een organisatie van Okra Regio Brussel. Ook voor dit treffen heeft de club zich als gasttrefpunt opgegeven. Het toernooi gaat door op maandag 5 september op het gekende adres Lindestraat 15. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief