HERNE - Wie krijgt een verdienstelijke prijs toegekend?

C21

HERNE - Wie krijgt een verdienstelijke prijs toegekend?

Gemeentelijke_prijzen_met_geert_van_hassel
HERNE - Wie krijgt een verdienstelijke prijs toegekend? - © Deschuyffeleer
 

In het Gemeenschapscentrum in Sint-Pieters-Kapelle vindt op donderdag 27 oktober om 20u vanuit het lokaal bestuur de uitreiking plaats van de cultuurprijs, de solidariteitsprijs en de carrièreprijs voor 2021. In de aanloop daarvan gebeurt ook de prijsuitreiking aan de jonge talenten voor 2020, 2021 en 2022 die in die jaren afgestudeerd zijn aan de muziekacademie. En ook de winnaars van de digitale fotowedstrijd voor 2019, 2020 en 2021 mogen dan hun prijs in ontvangst komen nemen.

Het zijn uiteraard de coronaperikelen die hebben gemaakt dat de gebruikelijke jaarlijkse prijsuitreikingen de jongste jaren niet zijn kunnen doorgaan. Om terug in het routineritme te geraken bundelt het lokaal bestuur die thans in één gezamenlijke organisatie.

De jaarlijkse digitale fotowedstrijd beloont een fotograaf die voor een van de vier covers van het gemeentelijk informatieblad een relevante foto bij het lokaal bestuur insturen. Uit die vier weerhouden foto’s wordt dan op jaarbasis een winnaar aangeduid.

Het is Geert van Hassel die instaat voor de presentatie. Muzikale tussendoortjes zijn er van doedelzakvirtuoos Luc Ooghe.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief