HERNE – Lokaal bestuur bemiddelt bij aankoop van stookolie

C21

HERNE – Lokaal bestuur bemiddelt bij aankoop van stookolie

Groepsaankoop_stookolie_aankondiging
HERNE – Lokaal bestuur bemiddelt bij aankoop van stookolie - © Deschuyffeleer
 

De huidige energiecrisis vraagt om actie. Daarom organiseert het lokaal bestuur Herne voor de eerste keer voor zijn inwoners een gezamenlijke groepsaankoop van stookolie. Elke inwoner ontvangt volgende week een flyer in de brievenbus met de nodige informatie en een inschrijvingsstrook. De inschrijvingen voor minimum 500 liter lopen tot donderdagmiddag 22 december.

De voorwaarden tot deelname aan de actie zijn beschikbaar op https://www.herne.be/welzijn/groepsaankoop-stookolie.  Een inschrijving met handtekening dient bezorgd te worden aan het onthaal van de dienst welzijn: Edingsesteenweg 8A, 1540 Herne of via mail op welzijn@herne.be. De actie staat open voor particuliere inwoners met een leveringsadres in Herne. De stookolietank dient voorzien te zijn van een groene dop en te voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Het lokaal bestuur zal na sluiting van de inschrijvingen aan de deelnemende stookolieleveranciers hun beste prijs opvragen voor het totaal van de bestelde hoeveelheid. De leverancier met de beste prijs krijgt de opdracht. De naam van die leverancier zal op 27 december bekendgemaakt worden op de gemeentelijke website. Het lokaal bestuur heeft beslist om enkel gasolie-diesel (extra) te bestellen, een brandstof van hogere kwaliteit.

Het bestuur staat enkel in voor het groeperen van de bestellingen en voor de prijsonderhandeling en is verder geen contracterende partij. De leverancier staat rechtstreeks in contact met de deelnemers voor het vastleggen van een leveringsafspraak. Iedere ‘besteller’ staat zelf in voor de betaling. De levering is voorzien tussen 4 en 11 januari 2023. 

Voor meer informatie kan u terecht bij bevoegde schepen sandra.dero@herne.be  (0496 75 69 61) of de dienst welzijn welzijn@herne.be  (02 397 00 00).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2023

archief