HERNE - De Duvelkes winnen wisselbeker zaalvoetbal

C21

HERNE - De Duvelkes winnen wisselbeker zaalvoetbal

Editiepajot_duvelkes_winnen_wisselbeker_zaalvoetbal
De Duvelkes - winnaars wisselbekertornooi zaalvoetbal - Foto's Deschuyffeleer
 
Editiepajot_duvelkes_winnen_wisselbeker_zaalvoetbal__3_
Editiepajot_duvelkes_winnen_wisselbeker_zaalvoetbal__2_
Editiepajot_duvelkes_winnen_wisselbeker_zaalvoetbal__1_
De winnaars samen met burgemeester Poelaert, schepen Vandenneucker en sportfunctionaris Francisca Dekens - Foto Deschuyffeleer.
 

De eerste editie van het gemeentelijke tornooi voor zaalvoetbalclubs in de sporthal Hernekouter werd overtuigend gewonnen door de Duvelkes. Zilver en brons waren weggelegd voor Vitesse en de Soccerboys. Het tornooi staat uitsluitend open voor de clubs en verenigingen die geregeld gebruik maken van de sporthal voor zaalvoetbal.

De tien ploegen namen het tegen elkaar in eerste instantie op in twee poules van vijf. Op basis van de eindstand in die twee poules werden dan de vijf plaatsingswedstrijden betwist. Naast een ploeg van het gemeentebestuur en de drie ploegen op het podium traden ook FC Dikken, Sportiva, de Jupkes,  de damesploeg Hevas, Dynamo en Dasjotters in de arena.

De winnende ploeg met keeper David Heymans en veldspelers Etienne Debilde, Kim Vandenhoecke, Marc Aerbrecht, Wim Foubert en Kevin Vandercammen bestaan reeds negen jaar. De meesten spelen in competitie bij verschillende clubs maar durven het ook aan zonder enige echte clubtraining andere ploegen in vriendschappelijk verband uit te dagen.

De organisatie berustte bij de gemeentelijke sportdienst met Francisca Dekens en dit in nauwe samenwerking met zaalwachter Patrick Vanakker en tornooileider Johan Hiers van Sportiva. De scheidsrechters Luc en Michaël Lonnoy van de Vlaamse Zaalvoetbalbond leidden de 25 wedstrijden in goede banen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief