HERNE – Kerstconcert van ’t Muziek met Vocalithree

C21

HERNE – Kerstconcert van ’t Muziek met Vocalithree

Kerstconcert__t_muziek_2022
HERNE – Kerstconcert van ’t Muziek met Vocalithree - © Deschuyffeleer
 

In de St-Petrus en Pauluskerk in het centrum luidt ook de harmonie ’t Muziek op vrijdag 17  december om 19u30 de kerstsfeer in met een fijnzinnig kerstconcert. ‘Onder de toren’ wordt een traditioneel kerstconcert waarin vrienden, familie en alle inwoners van Herne en daarbuiten mekaar kunnen vinden.

Onder de kerstboom liggen dan naast de kerstsongs ook drie ’engelenstemmen’. In navolging aan eerdere succesrijke concerten doen de harmonie ’t Muziek en haar jongerenafdeling  ’t Jeugdmuziek terug een beroep op het zangtrio Vocalithree. De St-Petrus en Pauluskerk wordt dan terug het decor en de plaats van afspraak om te smaken en te genieten van niet alleen de muziekkunsten van de  jonge en minderjonge harmoniemuzikanten maar ook om te kijken, te luisteren en te smaken van het trio met Natacha en Saskia Van Ginderdeuren en Nele Wouters.

Het zangtrio brengt samen met de muzikanten een uitgebreid repertoire waarbij iedereen zal worden ondergedompeld in een hartverwarmende kerstsfeer. Het wordt beslist een vertoning met een mooie mix van harmoniewerken en een waaier aan kerst-traditionals  Naast dat bijzonder optreden liggen er die avond nog een aantal andere verrassingen onder de boom die pas op de avond zelf zullen worden onthuld.

Kijk uit….. Het concert start om 19.30u, omdat de muzikanten ook nog die avond de apotheose van de lokale tractorparade muzikaal wensen te begeleiden.

Het concert eindigt op het plein achter het gemeentehuis waar de inkomkaart voor het concert kan ingeruild worden voor een gratis drankje.

Inkomkaarten in voorverkoop: (12 euro volwassenen, 5 euro tot 12 jaar, 10 euro studenten en mindervaliden)  te koop bij de leden of via tmuziekherne@gmail.com  - Ook te koop ter plaatse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief