HERNE – De Marktrotters nemen met de Kriek- en Mattentochten de draad weer op

C21

HERNE – De Marktrotters nemen met de Kriek- en Mattentochten de draad weer op

Kriek_en_mattentochten_2023_a
HERNE – De Marktrotters nemen met de Kriek- en Mattentochten de draad weer op - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 12 maart zet de wandelclub De Marktrotters met hun 38ste editie van de Kriek en Mattentochten Herne terug in de kijker. Met twee corona- en een sabbatjaar achter de rug  is de wandelclub klaar voor een nieuwe start. De club steekt van wal met een nieuwe versie van de inmiddels ‘klassieker’ binnen de wandelsport. De Kriek- en Mattentochten oefenen al vele jaren een grote aantrekkingskracht uit op de wandelaars uit heel het land. Getuige hiervan zijn duizenden deelnemers die telkenjare opnieuw opduiken om van deze ‘topper’ letterlijk en figuurlijk te kunnen en te mogen genieten.

Zondag 12 maart 2023 wordt dan ook een blij weerzien met, in de eerste plaats ouwe getrouwen en nieuwkomers uit eigen rangen maar ook een blij weerzien met de talrijke bevriende wandelclubs.

De Kriek- en Mattentochten 2023: Vertrekkend van uit de sporthal is er de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende afstanden: 4 – 6 – 10 – 15 – 22 en 32 km. Het parcours van de 4 km is ook voorzien voor de rolstoel en –wagens. De kleine afstanden blijven grotendeels op grondgebied van Herne. De twee grootste afstanden gaan de taalgrens over en zullen het park van Edingen aandoen. Alle afstanden hebben minstens één rustpunt. Op elk parcours zijn er een aantal bezienswaardigheden of een natuurgebied of een schilderij van een plaatselijke kunstenaar te zien.

Een wandeling starten kan je tussen 7u en 15u. Laatste aankomst is voorzien om 18u.

Meer info op www.marktrotters.be of voorzitter Willy Jeuris 0474 43 05 95 – willy.jeuris@gmail.com. De Marktrotters zijn ook te volgen op deze Facebookpagina.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2023
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 05 jun 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 05 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief