Zondag 18 juni pakt HERNE uit met een garageverkoop

C21

Zondag 18 juni pakt HERNE uit met een garageverkoop

Garageverkoop_2023_a
Zondag 18 juni pakt HERNE uit met een garageverkoop - © Deschuyffeleer
 

Nu toch al voor de zevende keer pakt het lokaal bestuur uit met een garageverkoop. Dit jaar gaat die door op zondag 18 juni van 10 en 16u. Belangstellenden kunnen dan her en der terecht op een 90-tal adressen in de gemeente waar de garages en de voortuinen deskundig omgetoverd zijn in heuse snuffelruimtes waar allerlei hebbedingentjes voor een zacht prijsje te koop worden aangeboden. Wie geen ruimte ter beschikking heeft mocht een plaatsje reserveren op het kaatsplein gelegen achter het gemeentehuis in Herne-centrum.

 De meest voorkomende zaken die te koop worden gesteld zijn meubelen, antiek, kledij, boeken, speelgoed, decoratie, multimedia, babyartikelen, gereedschap en huishoudgerief. Spullen waar de huidige eigenaars niets meer aan hebben krijgen zo mogelijks een tweede leven.

Deze week werden/worden via een postbedeling alle inwoners geïnformeerd over de deelnemende adressen. Die lijst zal ook eerstdaags zijn plaats krijgen op de website van de gemeente en zal te raadplegen zijn via deze link

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief