HERNE - David Motte en Wim Blaton in nieuwe wielerploeg

C21

HERNE - David Motte en Wim Blaton in nieuwe wielerploeg

Dsc01213
 
Dsc01214


Met David Motte (22) en Wim Blaton (23) staat ook Herne dit jaar op de wielrennerskaart. Hun gloednieuwe 12-koppige ploeg Team Vedisys met de Denderstreek als thuisbasis werd zopas in de rennerswereld geïntroduceerd met Chris Van Der Straeten als voorzitter en Geert De Moyer als ploegleider. 

Noch David, noch Wim zijn onbekenden in het wielermilieu. Beiden beginnen aan hun 5de koersseizoen. Als tieners waren zij aangesloten bij de toeristenclub Herne om nadien twee jaar te koersen in de Galmaardse Belectronploeg. Allebei hebben zij de podiumsmaak al goed te pakken.

Zo telt David reeds zes overwinningen met als uitschieter het Europees Kampioenschap van de Vlaamse Wielerfederatie 2007. Zo was het ook nog bingo vorige week in Essene. In een ijskoude, natte koers zette het  Team Vedisys de wedstrijd naar zijn hand en rondde David Motte meesterlijk af.
 
“Bij deze ene overwinning zal het dit seizoen zeker niet blijven” voorspelt ploegleider Geert De Moyer. “Een ereplaats op woensdag 9 april in de koers van de Vlaamse Wielerbond hier in Herne staat uiteraard op het verlanglijstje van ons duo. De trainingsschema’s zijn scrupuleus opgesteld. Teamspirit voeren wij hoog in het vaandel. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn staat minstens één wekelijkse groepstraining gepland. Verder biedt het fitnesscenter Go Well uit Kokejane de juiste omkadering voor de conditie- en krachttraining. Dat uitbater en sponsor Wilfried Godart er een goed oog in heeft staat buiten kijf”.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief