HERFELINGEN - Gezellig buurtfeest in het kader van Vlaanderen Feest!

C21

HERFELINGEN - Gezellig buurtfeest in het kader van Vlaanderen Feest!

Vlaanderen_feest
HERFELINGEN - Gezellig buurtfeest in het kader van Vlaanderen Feest! - © Deschuyffeleer
 

Zoals het nu toch al enkele jaren het geval is geweest wil Herfelingen ook dit jaar in de aanloop naar de Vlaamse feestdag op 11 juli meevieren met Vlaanderen Feest! In die zin pakt dan een dorpsgroep onder de leiding van onder meer Lutgarde Cochez dan ook op zondag 2 juli vanaf 13u30 uit met een ‘Gezellig Buurtfeest’ in het centrum. De groep kan daarbij rekenen op de steun en de medewerking van het lokaal bestuur en van de plaatselijke Ferm-afdeling.

“Ook dit jaar gaan we op zoek naar de kampioenenstraat van ons dorp in het petanquen. Wij willen zo alle straten van ons dorp verenigen. En daarnaast zijn er ook nog optredens van de koninklijke fanfare De Ware Broeders en zijn er eveneens een springkasteel, een barbecue en een cocktailbar. Ambiance en spanning zeker gegarandeerd”, zegt Lutgarde.

Voor het verwerven van de titel van dé Kampioenenstraat kan iedere straat één of meerdere ploegen van ieder 3 personen vanaf de leeftijd van 16 jaar samenstellen. De winnende ploeg van het toernooi mag dan één jaar lang de titel van Kampioenenstraat dragen. Voor het toernooi dient wel vooraf ingeschreven te worden door storting van 15€ op rekeningnummer BE57 7340 0209 7835 met als mededeling de straatnaam of de naam van de ploeg.

Mits enige medewerking van de weergoden houdt ook deze organisatie weeral alle kiemen in om de hechtheid, de gemoedelijkheid en het temperament van de Herfelingse dorpsgemeenschap tot hun recht te laten komen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief