HERNE – Spetterende ontspanningsnamiddag voor de 55-plussers komt er terug aan

C21

HERNE – Spetterende ontspanningsnamiddag voor de 55-plussers komt er terug aan

Sanseveria
HERNE – Spetterende ontspanningsnamiddag voor de 55-plussers komt er terug aan - © Deschuyffeleer
 

De jaarlijkse ontspanningsnamiddag voor 55-plussers, aangeboden door het lokaal bestuur , gaat deze keer door op woensdag 20 september om 14u in het Bavocentrum in Herfelingen. Wie zich nog niet heeft aangemeld voor deelname kan dit alsnog doen. Tot nu waren de inkomkaarten enkel beschikbaar voor Hernenaren. Vanaf nu zijn zij ook beschikbaar voor 55-plussers in de buurgemeenten. Van de deelnemers wordt wel een bijdrage van 10 euro gevraagd. 

Na het welkom door burgemeester Kris Poelaert wordt er gestart met koffie met een stukje taart. Na een eerste optreden is het dan tijd voor het cava-aperitief. Eens het tweede luik optredens achter de rug is het tijd voor het hoofdgerecht. 

Het zijn Danny Ruth en Sanseveria - met Freddy Danau en Claudine Roobaert als vaste waarden - die instaan voor het entertainment.  Zij garanderen alvast een namiddag met dans en plezier van de bovenste plank.

Meer informatie via linda.heremans@herne.be of (tijdens de kantooruren) 02/397 11 79. Toegangskaarten zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop aan de balie van het gemeentehuis. Er worden geen plaatsen gereserveerd. Wie eerst zaait, eerst maait. De deuren van het Bavocentrum  gaan open om 13u30.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 15 feb 2024

archief