HERNE – Millo’s eerste ‘Rommelmarkt’ is in aantocht

C21

HERNE – Millo’s eerste ‘Rommelmarkt’ is in aantocht

Millo_s_eerste_rommelmarkt
HERNE – Millo’s eerste ‘Rommelmarkt’ is in aantocht - © Deschuyffeleer
 

Wie in Herne en omgeving iets bijzonders dat al genoten heeft van een vorig leven zoekt komt zonder enige twijfel terecht in de tweedehandswinkel van Mario Dewolf (Millo). Intussen is Mario’s locatie op de hoek van de Kerkstraat veel te klein om alle dagdagelijkse en niet-dagelijkse koopwaar nog naar behoren uit te stallen. Ook behoort Millo tot de typische volksfiguren die Herne mee kleur geven. Naast zijn spullenwinkel goed draaiend houden zet Mario zich nu ook in voor de eerste editie van zijn ‘Rommelmarkt’. Die gaat door op zaterdag 30 september in en rond het Parochiaal Centrum (Lindestraat 15).

Mario: “Met Millo’s kringloopwinkel zal en wil ik mij absoluut niet rijk maken. Met iets meer dan uit de kosten komen ben ik al heel gelukkig. Vroeger, voor het coronatijdperk, was een standje bemannen op de ene of andere rommelmarkt mijn hobby. Omdat die microbe nog altijd latent aanwezig is ben ik nu van plan om samen met de mannen en vrouwen van de Parochiale Werken de schouders te zetten onder een eerste lokale rommelmarkt. En…. - wie weet – misschien is het wel een initiatief dat kan groeien om mettertijd een volwaardig en wederkerend Herns ‘evenement’ te worden”.

Ook andere standhouders welkom

De rommelmarkt veronderstelt geen aanbod van Millo alleen. Wie hem wil gezelschap houden kan met Mario contact opnemen via Whatsapp (0496/59 10 48) of via zijn Facebookpagina. Een standje bezetten kost 5 euro.

Om alles in goede banen te leiden kan Mario rekenen op de logistieke steun van de leden van de Parochiale Werken. De opbrengst zal trouwens ook aan hen geschonken worden en bijdragen in de uitbatingskosten van de site.

Millo’s Rommelmarkt zal toegankelijk zijn van 10 tot 16u. De opstelling is toegestaan vanaf 8u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief