HERNE - 60 bolides op de tuning-catwalk

C21

HERNE - 60 bolides op de tuning-catwalk

Editiepajot_wwtuning_herfelingen_foto_deschuyffeleer__9_
Cindy Hemerijckx in haar getunde Chevy - Foto Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_wwtuning_herfelingen_foto_deschuyffeleer__8_
Organisator Jürgen Ost - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_wwtuning_herfelingen_foto_deschuyffeleer__10_
 

Voor wie de mening is toegedaan dat de tuningwereld staat voor een mannenwereld zou zich weleens kunnen vergissen. Zo kon de Tuning Show Cruise Control 3th Chapter  van het Waanzinnig Weekend in Herfelingen rekenen op de aanwezigheid van zo’n zestigtal strak gestijlde wagens. Eén van hen, de Chevy van Cindy Hemerijckx, wist ons bijzonder te bekoren. Cindy woont in Ninove, is een jonge twintiger en verpleegster van beroep. Naast haar job is zij gebeten van mooie en speciale wagens. Sinds 3 jaar maakt Cindy deel uit van de THS-club uit Tubeke.

Haar Mega-Mindy-roze Chevrolet is een sprekend voorbeeld van een getunde wagen. Hij springt van op grote afstand in het oog, is met veel vakkennis en geduld bijgewerkt geweest en past perfect bij het frêle maar doortastend beeld van eigenares Cindy.

Eén en ander werd ons tijdens de show vakkundig uit de doeken gedaan door organisator Jürgen Ots. Hij was alleszins in zijn nopjes én met de opkomst én met de aangeleverde kwaliteit én met de gemoedelijke sfeer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief