HERNE - Waanzinnig Weekend op zondag

C21

HERNE - Waanzinnig Weekend op zondag

Editiepajot_ww_herfelingen_-_podium_zondag_-_deschuyffeler
Repro Editiepajot - Deschuyffeleer
 
Collage_bart
full-CD - Dans met mij van BART - Foto Deschuyffeleer
 

Het Waanzinnig Weekend in Herfelingen staat nog steeds zoals tien jaar terug ook synoniem voor animatie met dans en muziek. The Robins en Sanseveria, vedetten van eigen bodem, samen met Paul Severs en zijn danseressen hadden dan ook geen enkele moeite om de feesttent te doen vollopen.

Van de gelegenheid werd evenwel ook gebruik gemaakt om een Gooikse nieuwkomer in het vak in de schijnwerpers te plaatsen. Als artiestennaam koos hij voor “Bart”: kort, makkelijk en krachtig. Bart Declerck (27) werd nog maar een paar maand geleden onder de vleugels genomen door Christoff en Paul Severs en mag nu al dankzij hard labeur pronken met een eigen full-CD - Dans met mij.

Bart is nog een brute parel die nog wat dient bijgeschaafd”, aldus producer Freddy Danau. “Voor hem was dit optreden de eerste kennismaking met het groot publiek, een kennismaking die overigens het rapport meekrijgt van met brio geslaagd”.

Met “Dans met mij” slaat Bart de weg in van de Vlaamse schlagerzangers. De CD omvat naast composities van eigen signatuur ook een track geschreven door Paul Severs en één geschreven door Sanseveria. Voor de muziek, het arrangement en het opnamewerk werd een beroep gedaan op het productiehuis van Robins Records.

Info :

Website: http://www.bart2.tk/

Email: bart_declercq@hotmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief