HERNE - Afsluiter Waanzinnig Weekend

C21

HERNE - Afsluiter Waanzinnig Weekend

Editiepajot_ww_herfelingen_langoorgooi_-__deschuyffeleer__2_
Langorengooi. - Foto's Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_ww_herfelingen_langoorgooi_-__deschuyffeleer__1_
Editiepajot_ww_herfelingen_langoorgooi_-__deschuyffeleer__10_
Editiepajot_ww_herfelingen_beachvolley_foto_deschuyffeleer__2_
Winnaars beach-volleybal- profs - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_ww_herfelingen_beachvolley_foto_deschuyffeleer__5_
Winnaars beach-volleybal - Amateurs - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_ww_herfelingen_beachvolley_foto_deschuyffeleer__7_
Jean-Luc Deherder, Dirk Van Cutsem, Marc Moonens en Francesca Dekens van "Top3" - Foto Deschuyffeleer
 

Met een gooi van 1500 chocolade langoren mochten de organisatoren van het Waanzinnig weekend in Herfelingen hun tiende editie inblikken. Traditiegetrouw was het Claudine Van Cauter, de echtgenote van sponsor Dehandschutter, die van op de top van de klimmuur van VDV Outdoor Fun de hebbedinkjes mocht te grabbel gooien. Twee oortjes waren 100 euro waard. Stefaan Vanderroost was alvast één van de gelukkige grabbelaars.

Het beach-volleybaltornooi was gespreid over twee afzonderlijke lange wedstrijddagen. Moe maar tevreden kon ook uiteindelijk Claudy Cuvelier op zijn organisatie terugblikken.

Zaterdag traden 12 ploegen aan. De ganse namiddag was het opslaan, passen en smashen geblazen op de twee aangelegde terreinen. De ingeschreven ploegen werd opgedeeld in een reeks full-amateurs en de profs. KTA wist zich als eersten te kwalificeren bij de amateurs. Bij de profs was het Vinoff van Kokejane die zich de betere ploeg toonde. De fairplay-prijs ging naar de Reinaertvrienden uit Heikruis.

Ook zondagmiddag bleef het beach-volleybal in het centrum van de belangstelling staan. Niet minder dan 14 ploegen maakten dan hun opwachting, overigens een absoluut maximum voor de organisatoren. Dat het Herfelings tornooi ook buiten het Pajottenland bekendheid heeft verworven bewijst de deelname van een ploeg uit Wetteren en ééntje uit Wezembeek-Oppem. Zowel profs als amateurs mochten andermaal delen in de prijstafel. Ook op zondag toonde Vinoff Kokejane zich de betere bij de profs. De fairplay-prijs werd ditmaal in de wacht gesleept door “Misschien wel” uit Bogaarden en de prijs voor het hoogste aantal punten ging naar Allstars uit Kester.

Bij de Amateurs was het tot op het eind een strijd tussen drie kanshebbers op de overwinning. De ploegen “Konijn met pruimen” en de “Scharies” moesten uiteindelijk de “Top 3-ploeg” laten voorafgaan. Voor de derde keer op rij mochten Jean-Luc Deherder, Dirk Van Cutsem, Marc Moonens en Francesca Dekens naar huis met de overwinning en vooral met de eer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief