HERNE - De nieuwe concessiehouders van de Kring zijn Laetitia en Frederic uit Tollembeek

C21

HERNE - De nieuwe concessiehouders van de Kring zijn Laetitia en Frederic uit Tollembeek

Editie_herne_de_kring_2__kopie_
Laetitia en Frederic met dochter Lilly. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_de_kring_3__kopie_
De nieuwe concessiehouders met burgemeester Kris Poelaert en schepenen.- Foto Marc Colpaert
 
De kogel is door de kerk, na een lange procedure werden Laetitia Indekeu en Frederic Herman uit Tollembeek aangesteld als de nieuwe concessiehouders van café De Kring in het centrum van Herne. Ze vermoeden dat ze in februari of ten laatste in de maand maart 2024 de deuren van hun zaak zullen kunnen openen. Goed nieuws is tevens dat er een groot terras komt voor de zaak.
 
Een tijdje terug kocht de gemeente Herne café De Kring dat al een tijdje leeg stond. "Wij hebben een hele procedure opgestart om een nieuwe concessiehouder te vinden. Ze waren eerst met vier kandidaten, toen nog met twee en ondertussen werden Laetitia en Frederic als kandidaat weerhouden", legt burgemeester Kris Poelaert uit.
 
Laetitia had al ooit gewerkt in de horeca en één van haar voorvaderen Jozef Indekeu was volgens haar de eerste die in 1923 een drinkbare Pils samen met brouwerij van Alken maakte, verder is ze ondernemend en creatief en heeft een breed sociaal netwerk. Haar man Frederic heeft dan weer 10 jaar gewerkt voor een brouwerij als vrachtwagenchauffeur. Ze hopen dat vele verenigingen uit Herne terug de weg vinden naar hun café en de achterliggende zaal. De voorlopige openingsuren zijn maandag in de namiddag open, donderdag, vrijdag van 12 tot 01 uur, zaterdag en zondag open van 10 tot 01 uur. Deze openingsuren kunnen in de toekomst nog aangepast worden.  Wij wensen dit koppel veel geluk met hun nieuwe zaak.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief