HERNE - Comedyvoorstelling Flirten in t groen

C21

HERNE - Comedyvoorstelling Flirten in t groen

Foto_colpaert_natuur_tentoon_bos_2__kopie_
Flirten in het groen, natuurlijk.- Foto Marc Colpaert
 
Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een heerlijk avondvullend programma door Joeri Cortens van Natuuracademie, waarin natuureducatie flirt met comedy.
 
Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden.
 
Joeri Cortens (1976) werd geboren en Herentals en groeide op in de bossen heiden van de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt Natuuracademie en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s (oa wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie, dierengedrag, …). Daarnaast is hij ook regelmatig te horen of te zien op radio en tv. Joeri Cortens is ook de auteur van het boek “De natuur in”. Eind vorig jaar nodigden we hem uit om zijn boek te komen voorstellen. Het werd een wervelende avond voor alle aanwezigen. Wil jij erbij zijn tijdens deze comedyvoorstelling op 4 maart 2024? Schrijf je tijdig in via www.herne.be/vrije-tijd/cultuur/gemeenschapscentrum-gc-herne want het aantal plaatsen is beperkt. De prijs is 6€ voor iedereen.
 
Activiteit van GC Herne.Wanneer? op 04/03/2024 van 20u00 tot 21u30, Afspraakplaats Dominicanessenklooster Heilige Geeststraat 22, 1540 Herne
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief