HERNE - Terlindenhof is verjaard

C21

HERNE - Terlindenhof is verjaard

Terlindenhof_is_verjaard_-_collage_deschuyffeleer
Repro Deschuyffeleer
 

Zopas vierde het café Terlindenhof - gelegen pal op de grens tussen Herfelingen en Heikruis - onder de vleugels van Sofie Van Belle zijn zevende verjaardag.

“Vandaag juist 7 jaar geleden tapte ik hier aan deze toog mijn eerste officiële pint”, zegt waardin Sofie. “Zeven jaar is geen eeuwigheid maar toch is er in al die jaren al één en ander gebeurd. Ik heb getracht om mee met de tijd te evolueren maar tevens ook om het typische cafébeeld van vroeger te behouden. Zo werd het interieur wel volledig vernieuwd zonder daarom de tooghanger en de werkmens te bannen. Zo werd ook de drankkaart uitgebreid zonder de populariteit van het gewone pintje aan te tasten”.

Veertig jaar geleden werd het gebouw in een bedenkelijke toestand door haar grootouders gekocht. Grootvader Albert Janssens, destijds bieruitzetter, maakte er opnieuw een drankgelegenheid van.

Het Terlindenhof, gelegen in het mooie landelijke landschap langsheen de fiets- en wandelroute van Heikruis en Ter Rijst, is voor menig recreant een welgekomen oponthoud. Ook de danslustigen bezorgt het Terlindenhof soelaas. De eerste zaterdag van de maand is het “back in time” met tijdloze en succesrijke melodietjes uit de oude doos.

Het Terlindenhof is open van dinsdag tot zondag vanaf 11u.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief