Jeugdensemble SPH Crescendo organiseerde een succesvolle paaseierenraap in Sint-Pieters-Kapelle

C21

Jeugdensemble SPH Crescendo organiseerde een succesvolle paaseierenraap in Sint-Pieters-Kapelle

A_paas_herne1__kopie_
Natuurlijk met een streepje muziek er bij.- Ingezonden foto
 
A_paas_herne_2__kopie_
Kinderen op zoek naar eitjes.-Ingezonden foto
 
Op zaterdag 30 maart vond de jaarlijkse paaseierenraap van Jeugdensemble SPH Crescendo plaats in het pittoreske Sint-Pieters-Kapelle. Ondanks het slechte weer lieten de enthousiaste kinderen zich niet ontmoedigen en deden ze hun uiterste best om zoveel mogelijk eitjes te verzamelen. Onder ritmische begeleiding door het gloednieuwe slagwerk-ensemble van SPH Crescendo verplaatsten de aanwezigen zich van de wippewei naar de plek waar de paashaas zijn eitjes rondstrooide.
 
Dit jaar bracht de paashaas zijn nieuwe hulpje mee: Pieter Presto. Pieter zal voortaan de paashaas een handje helpen wanneer hij naar Sint-Pieters-Kapelle komt. De kinderen waren dolenthousiast en genoten van het magische moment waarop ze de verstopte eitjes ontdekten. Het jeugdensemble kijkt terug op een geslaagde activiteit en bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet. Tot slot konden de aanwezigen nog genieten van een optreden door de jonge muzikanten van SPH Crescendo.
 
De paaseierenraap is een traditie die de lokale gemeenschap samenbrengt en zorgt voor een gezellige sfeer in het dorp. Meer informatie over Jeugdensemble SPH Crescendo en hun activiteiten is te vinden op hun website www.uwfanfare.be/sphcrescendo.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief