Kom naar het kloosterfeest op zaterdag 29 juni in Herne

C21

Kom naar het kloosterfeest op zaterdag 29 juni in Herne

Spandoek-kloosterfeest
 
Tweemaal per legislatuur organiseert de dienst vrije tijd van lokaal bestuur Herne een groots Kloosterfeest.  Op zaterdag 29 juni zal de tuin van het Dominicanessenklooster bruisen van muziek en energie met Festa Colletta, The Kicks en Mother Mercury.  De avond begint om 17.30 uur en eindigt om middernacht. Gratis komt u er niet in, de inkom bedraagt 5 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar moeten geen inkom betalen. Kom dus samen met vrienden, buren en familie genieten van verschillende optredens en uiteraard lekker eten en drinken. Er zijn eetstanden verzorgd door de vzw Meegaan. 
 
Op het programma:
 
17.30 uur -18.15 uur: Festa Colletta, een komische circusvoorstelling vol livemuziek.
 
De drie boeren (Don Simon, Giacomo en Domingos) zijn opgetogen na hun oogst en delen met plezier hun overvloed op traditionele wijze met hun publiek. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
 
19.00 uur - 20.30 uur: The Kicks
Deze energieke partyband wil iedereen laten dansen, springen, meebrullen en het feestje compleet maken. Ze creëren een mix waarin verschillende muziekstijlen elkaar moeiteloos opvolgen. Stilzitten is geen optie!
 
21.30 uur - 23.00 uur: Mother Mercury
Een band die Queen bestudeerde met een vergrootglas. De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie…. Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste coverband van Queen mogen noemen! Sonny Vande Putte (winnaar van het VTM-programma Starstruck) kan een microfoon aan stukken zingen. Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! 
 
Kaarten online te koop aan 5 euro per persoon via https://tickets.herne.be/nl/buyingflow/tickets/17998/

Ook aan de kassa kunnen tickets gekocht worden. -12 jaar gratis inkom 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief