HERNE - Kermis Sint-Pieters-Kapelle

C21

HERNE - Kermis Sint-Pieters-Kapelle

Editiepajot_kermis_spk_-_deschuyffeleer__3_
Marc Janquart en zijn team - Foto's Deschuyffeleer
 
Editiepajot_kermis_spk_-_deschuyffeleer__5_
Editiepajot_kermis_spk_-_deschuyffeleer__6_
Editiepajot_kermis_spk_-_deschuyffeleer
De brandweer van Edingen met korporaal Lippens en zijn brandweermannen Vrancx, Dannau en Hendrickx.
 

In Sint-Pieters-Kapelle staat tijdens het kermis weekend het kind nog altijd centraal. Alle activiteiten hebben dan ook de betrachting de kinderen een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

Voor velen zal de editie van dit jaar dan ook een tijdlang in het geheugen geprint blijven. Daar zorgde ondermeer de brandweer van Edingen voor. Een echte brandweerwagen met echte waterlansen en met echt nat water zijn nu éénmaal dingen die je als kind niet alle dagen van dichtbij kan zien en voelen.
 
Ook paard en kar hadden het behoorlijk druk met rondjes rijden. Wie de paardenkar niet goed zag zitten kon nog altijd plaatsnemen op de grimestoel om zich in een mum van tijd te zien omtoveren in Batman, Mega Mindy of één of andere VIP uit de TV-wereld.
 
Organisator Marc Janquart en gans zijn team van de fanfare Sint-Pieters-herleving waren gelukkig met de afloop. “Hier en daar wat schoonheidsfoutjes in de organisatie” wist Marc te vertellen “maar wij zijn gelukkig met het resultaat. Jong en oud heeft van de kermis kunnen genieten en dat was het waar het om ging”.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief