HERNE - Sluikstorters maken het bont

C21

HERNE - Sluikstorters maken het bont

Editiepajqot_herne_zwerfvuil_daalstraat
Zwerfvuil Daalstraat - Deschuyffeleer
 
Editiepajqot_herne_zwerfvuil_daalstraat__1_
Zwerfvuil Daalstraat - Deschuyffeleer
 

Tijdens de nacht van zondag 6 op maandag 7 september stortten onbekenden een hele vracht afval pal op de rijbaan in de Daalstraat. De baan was er helemaal versperd. Gelukkig deden er zich geen ongevallen voor. De Daalstraat is een smalle éénvaksbaan die de Edingsesteenweg ter hoogte van de spooroverweg verbindt met de Geraardsbergsesteenweg. De daders blijven op te sporen.

Milieuambtenaar Anja Mertens : “De daders stellen zich alleszins bloot aan een gemeentelijke administratieve geldboete van 250 euro en de betaling van de opruimingskosten door de gemeentediensten. Bovendien is het ook mogelijk dat de feiten een strafrechtelijke milieuinbreuk en kwaadwillige belemmering van het verkeer uitmaken waarop fikse gerechtelijke gevangenisstraffen en boetes staan”.
 
Dezelfde nacht omstreeks 3u30 werden de politiediensten ook opgeroepen voor snoeiafval met takken op de Ninoofsesteenweg. Het is niet duidelijk of beide feiten met elkaar in verbinding staan.
 
Het gemeentebestuur roept dan ook eventuele getuigen op zich te melden bij de gemeentelijke milieuambtenaar. (Anja Mertens 02/397 11 61) of bij de politie. Alle informatie wordt overigens vertrouwelijk behandeld. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 04 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 03 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022

archief