HERNE / REGIO - Het KVLV Brusselt

C21

HERNE / REGIO - Het KVLV Brusselt

Editiepajot_kvlv_gewest_herne_-_deschuyffeleer
Jeanine Vermeersch, voorzitter - Agnès Marquant, secretaris - Brigitte Van Malderen, consulente KVLV samen met de bestuursleden - Foto Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_kvlv_gewest_herne_-_deschuyffeleer__3_
Editiepajot_kvlv_gewest_herne_-_deschuyffeleer__7_
 

Voor zijn najaarsactiviteit koos het KVLV - Vrouwen met vaart - van het  gewest Herne voor een bruisend optreden van Sonja De Smedt. Een voltallig bestuur mocht samen met de Leuvense consulente Brigitte Van Malderen en een goed gevulde Willem Tell-zaal genieten van  haar "Brusselsen oevend" Het werd een pittig optreden doorspekt met tonnen humor, poëzie en muziek.

Zijn er in Brussel nog maar weinig echte Brusselaars te vinden dan is Sonja er alvast één van. Samen met haar muzikale compagnon bracht zij een ode aan het Brussels dialect dat langzamerhand in zijn voortbestaan bedreigd lijkt. In haar repertorium kregen beroemdheden zoals Jef Burm, Jacques Brel, Anny Cordy, Johan Verminnen en Toots Thielemans dan ook alvast een ereplaats.
 
“Drie keer per jaar organiseert het gewest een activiteit. In deze activiteiten bouwen wij bewust een grote diversificatie in om zodoende iedereen aan zijn trekken te laten komen”, aldus gewestvoorzitter Jeanine Vermeersch uit Vollezele.
 
Het KVLV-gewest Herne is één van de 7 Pajottenlandse gewesten. Het bundelt 9 afdelingen uit de 7 deelgemeenten van Herne, Galmaarden en Bever.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 23 nov 2022

archief