HERNE - Telenet neemt de fakkel van Infrax over

C21

HERNE - Telenet neemt de fakkel van Infrax over

Naamlooinfrax_wordt_telenet
Repro Deschuyffeleer

Op maandag 26 oktober neemt Telenet in Herne de fakkel over van Infrax ook voor wat de relatie met de klanten betreft. Heel wat Infrax-kijkers hebben sinds de bekendmaking van de overname door Telenet vragen over hoe het nu verder moet. Voor de reeds aangesloten kabelteleviesieklanten verandert er nagenoeg niets.

Voor de nieuwe klanten betekent de overname wel dat zij zich tot Telenet moeten wenden voor een TV-abonnement. Voortaan zal ook Telenet het enig aanspreekpunt worden en de facturatie zal ook door de diensten van Telenet gebeuren.
 
Telenet probeert zo weinig mogelijk te wijzigen voor de klant. Als de klant betaalt via overschrijving, dan blijft dat zo. De bedragen die de klant al  heeft vooruitbetaald blijven uiteraard geldig. Telenet start daarna pas met aanrekenen, en dat gebeurt maandelijks. Nog openstaande facturen van Infrax regelt de klant nog gewoon met Infrax.
 
Voor meer praktische informatie kunnen klanten voortaan via  hun klantennummer en hun postcode terecht op www.VanInfraxNaarTelenet.be.. De klantendienst van Telenet is ook telefonisch te bereiken op  015/66 66 66.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief