HERNE - Spoorweg gesloten tijdens het weekend

C21

HERNE - Spoorweg gesloten tijdens het weekend

Kaart
Repro Editiepajot - Deschuyffeleer
 

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert vernieuwingswerken uit aan de overwegen gekoppeld aan de lijn 123 Geraardsbergen Edingen Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden ieder weekend vanaf nu tot eind november telkens van zaterdagmorgen 6u tot maandagmorgen 5u

Met de vernieuwing van haar spoorinfrastructuur wil Infrabel moderniseren en de veiligheid verhogen. Gerdurende de werken zullen de treinreizigers tussen Geraardsbergen en Edingen dienen gebruik te maken van vervangend busvervoer die dezelfde stopplaatsen zal hanteren als het treinverkeer namelijk de NMBS-stations van  Viane, Galmaarden, Tollembeek en Herne.

Voor het wegverkeer zullen bepaalde overwegen tijdens de volledige duur van de werken afgesloten zijn. Het komend weekend van 24/25 november is dit het geval voor de overweg aan de N 255 Ninove-Edingen. Een omleiding is voorzien langs de Geraardsbergsesteenweg, de Breem- en de Stationsstraat.
 
Infrabel is zich bewust van de hinder die dergelijke werkzaamheden kunnen veroorzaken voor de omwonenden. In geval van vragen kunnen zij contact opnemen met de Cel Buurtbewoners van Infrabel op het gratis nummer 0800 55 000 (elke dag van 7u tot 22u) of via het e-mailadres info.projecten@infrabel.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief