HERNE – De Linde sluit petanqueseizoen af

C21

HERNE – De Linde sluit petanqueseizoen af

Editiepajot_petanque_einde_seizoen_herne__foto_deschuyffeleer
De Linde sluit petanqueseizoen af met prijsuitreiking - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_petanque_einde_seizoen_herne__foto_deschuyffeleer__1_
Felicitaties vanwege het bestuur en de gemeente - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_petanque_einde_seizoen_herne__foto_deschuyffeleer__3_
Ook de kaarters vieren mee - Foto Deschuyffeleer
 
Collage_editiepajot_petanque_de_linde_deschuyffeleer
Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_petanque_einde_seizoen_herne__foto_deschuyffeleer__4_
Foto Deschuyffeleer
 

De seniorenraad van Herne sloot het petanqueseizoen van haar club De Linde af met de prijsuitreiking. Winnaar werd Oscar Backaert uit de Scherpstraat. Hij sprokkelde 207 punten. Tot de voorlaatste speeldag voerde Jaak Derijcke het klassement aan maar hij moest op de valreep en met slechts één luttel puntje de winnaar laten voorgaan. Willy Willaert legde verdiend beslag op de derde plaats.

De ganse zomerperiode door namen nagenoeg 34 senioren deel aan de 19 wekelijkse wedstrijden, 4 minder dan vorig jaar. Voor het eerst sinds haar ontstaan kreeg de club immers te kampen met uitgeregende speeldagen. Naast de petanquespelers zorgden overigens ook de kaarters wekelijks voor ambiance in en rond het Parochiaal Centrum.
 
In de annalen van de club staat 2009 te boek als een druk seizoen. Naast de twee eigen organisaties tekende de club met telkens een 20-tal spelers present op nog 5 andere tornooien. “Op het Okra-tornooi van het gewest Pajottenland zijn we bijzonder fier”, aldus voorzitter Paul Peeters. “Aangezien wij al twee keer op rij dit tornooi wonnen zullen wij alles in het werk stellen om het ook in de toekomst te mogen blijven organiseren”.
 
Vorig jaar werd er geïnvesteerd in bijkomende pistes. Dit jaar was de uitrusting aan de beurt. Dankzij de steun van de krantenwinkel 't Leeshoekje beschikt De Linde thans ook over haar eigen blauw-witte speeltruitjes
 
“Volgende dinsdag begint ons winterseizoen. Dan hebben wij terug afspraak in het Parochiehuis. Samen bewegen, samen sporten, samen een babbeltje slaan en vooral  samen plezier maken dat is onze aller doelstelling. Niet alleen onze leden maar ook hun vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Hoe meer volk hoe meer leute”, weet een gedreven voorzitter nog. Het komend petanqueseizoen opent alleszins op dinsdag 6 april.
 
Info : Paul Peeters. 02/397 54 01   e-mail paul.e.peeters@hotmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief