HERNE - Info via SMS-je ?

C21

HERNE - Info via SMS-je ?

Aankondiging_deschuyffeleer
Repro Deschuyffeleer

Het gemeentebestuur van Herne wil haar inwoners op een efficiënte, snelle en persoonlijke wijze informeren. Daarom werd de SMS-dienst opgericht. Met een simpele SMS  kan éénieder die zich inschrijft voortaan op de hoogte worden gehouden van activiteiten die hem/haar aanbelangt.

Het SMS’je heeft zich opgewerkt tot het meest gebruikte moderne communicatiemiddel. De microbe die initieel vooral de jongeren aansprak heeft nu ook quasi de ganse populatie van gsm-gebruikers in haar macht. De gemeente Herne laat dan ook niet na om gebruik te maken van dit populair medium.
 
“Het systeem voor de nieuwe SMS-dienst is eenvoudig. Via de gemeentelijke website  www.herne.be kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. De inschrijver bepaald zelf over welke activiteiten hij wenst geïnformeerd te worden. De beschikbare items zijn: algemeen alarm (overstromingen, gasexplosie, drinkwatervergiftiging,..), omhaling grof huisvuil, initiatieven voor kinderen en jongeren, meldingen voor senioren, uitzonderlijke evenementen in Herne, gemeentelijke vorming, kandidaat vrijwilliger en wegenwerken of verkeersomleiding”, aldus gemeenteraadslid en ICT-specialist Marc Vanaudenhove.
 
Inwoners die zich niet kunnen inschrijven via het internet, kunnen zich voor deze dienstverlening aanmelden op het gemeentehuis. De SMS-dienst is volledig gratis
 
Uiteraard kan iedereen zich op ieder moment ook steeds altijd uitschrijven.
 
Info: Jean-Marie Dierickx: 02 396 13 90
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief