Zorgpersoneel verwend voor dagelijkse inzet

C21

Zorgpersoneel verwend voor dagelijkse inzet

Scherm__afbeelding_2023-11-08_om_19
 

Elk najaar, omstreeks de Dag van de verzorgende, brengt het Pajottenlands Centrum zijn medewerkers samen voor een groot ontbijtfeest.
Zeker 60 verzorgenden, poets- en huishoudhulpen kwamen onlangs opnieuw aangeschoven voor een uitgebreid en lekker ontbijt in Lennik (Eizeringen). 

Onder het motto "bedankt voor jullie warme zorg" worden ze verwend als dank voor hun trouwe dagelijkse inzet voor mensen. Tegelijk is het ook een moment van verbondenheid en samen zijn met de collega's, want hun werkvloer is bij de cliënten thuis.

Het Pajottenlands Centrum voor gezins- en bejaardenhulp is een erkende onafhankelijke dienst voor gezinszorg en logistieke zorg aan huis, actief in het gebied groot-Pajottenland, Zennevallei en Denderstreek.

Op zoek naar extra personeel en cursisten voor opleiding zorgkundige

Voor zijn sociale hulp- en dienstverlening zoekt het Pajottenlands Centrum nog bijkomend personeel. Meer informatie via www.pajottenlandscentrum.be of 02/532.09.59

Een andere afdeling van dezelfde organisatie verzorgt (in samenwerking met VDAB) erkende opleidingen Zorgkundige in de regio. De volgende gratis opleiding start 20 november 2023 in Pepingen, en biedt grote kans op directe tewerkstelling (in woon- en zorgcentra of thuiszorg).
Kandidaten en geïnteresseerden voor de opleiding kunnen zich nog aanmelden op het infomoment op 10 november om 10 uur, Fabrieksstraat 3 in Liedekerke of neem contact op met nathalie@edc-liedekerke.be of 0477/17.46.68

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief