LIEDEKERKE boos op “Man Bijt Hond" filmpje

C21

LIEDEKERKE boos op “Man Bijt Hond" filmpje

Editiepajot_man_bijt_hond

Nadat “Man Bijt Hond” afgelopen week zijn eigen kijkcijferrecord brak, staat het weer volop in de belangstelling. Maar niet iedereen is even gelukkig met het Woestijnvis-programma. Enkele inwoners uit Liedekerke zijn niet te spreken over de manier waarop zij in beeld kwamen, zo blijkt uit een reportage van “Terzake” vanavond.

Een dagelijks terugkerend item is “Het Dorp”waarin opvallende dorpsfiguren hun dorp voorstellen aan Vlaanderen. Vorige week was Liedekerke aan de beurt, maar het eindresultaat viel niet in goede aarde.
 
Eén van de reportages is ondertussen al een klassieker geworden: Eugène die zonder veel moeite zijn klein autootje zorgvuldig parkeerde in zijn te kleine garage. Zelf heeft de man zijn buik al vol van alle aandacht, maar er is meer aan de hand.
 
“Liedekerke wordt afgeschilderd als een dorp waar elk intellectueel niveau onbestaande is”, stond er vandaag te lezen in de krant De Standaard. Ze verwijten de programmamakers dat ze de waarheid geweld hebben aangedaan en dat ze bewust een karikatuur van hen hebben gemaakt.
 
“Terzake” ging op onderzoek en praatte met de boze Liedekerkenaren. Een van de Liedekerkenaren die zich behoorlijk heeft opgewonden, is Katja Segers, professor communicatie aan de Vrije Universiteit Brussel. Zij is te gast in de studio.
 
“Terzake” over 'Man Bijt Hond', dinsdag 26 januari om 20.10 uur op Canvas.
 
Het bewuste Filmpje:
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2010
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief