Nieuws uit de PZ TARL

C21

Nieuws uit de PZ TARL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

1.            Verkeersongeval met licht gekwetste op de Assesteenweg in Ternat ter hoogte van café Transport gisteren omstreeks 16u45: fietser G.C. (37 j uit Aalst), rijdend op het fietspad van de Assesteenweg in de richting van Edingen, wordt aangereden door een terreinwagen JEEP, bestuurd door B.A. (45 j uit Gooik) die, komend vanuit de richting Edingen, naar links de parking van café Transport oprijdt – de fietser wordt licht gekwetst aan het hoofd – de bestuurder van de terreinwagen legde een positieve ademtest af.

2.            Poging diefstal in woning in de Iepenlaan in Ternat gisteren omstreeks 19 uur: dader(s) plaatsen ladder tegen de achtergevel, duwen rolluik van een venster omhoog en trachten raam te forceren – slagen niet in hun opzet – worden opgeschrikt door de thuiskomst van de eigenaar en vluchten via de achtertuin.
3.            Verkeersongeval in de Affligemsestraat in Liedekerke gisteren omstreeks 23u15: een politiepatrouille merkt hoe een voertuig TOYOTA in de Affligemsestraat een nadarhekken aanrijdt (geplaatst naar aanleiding van de wateroverlast) en verder zijn weg vervolgt – het voertuig wordt geïntercepteerd – bestuurster G.A (31 j uit Aalst) legt een positieve ademtest af – haar rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief