“Ice Fantillusion”, unieke ijsshow in LIEDEKERKE

C21

“Ice Fantillusion”, unieke ijsshow in LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_2012_ice_fantillusion_foto_jacky_delcour
Wervelend spektakel op het ijs. - Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot__liedekerke_kevin_van_der_perren_foto_jacky_delcour
Kevin Van der Perren. - Foto © Jacky Delcour
 

Op 28, 28 en 29 april presenteert Kevin Van der Perren voor de vijfde keer al “Ice Fantillusion”, een groots schaatsevenement in België waarin de meest getalenteerde Belgische schaatsers van alle leeftijden en categorieën samen komen. Deze unieke ijsshow is opgericht in 2007 door Belgisch meest befaamde schaatser Kevin Van der Perren en zijn vrouw de Britse kampioene Jenna McCorkell.

De shows worden georganiseerd in de sporthal in Liedekerke door de vzw Ice Fantillusion. Elk jaar neemt de show u mee in een verrassend avontuur. Dit jaar viert Ice Fantillusion haar jubileum, het is de vijfde editie en daarom wordt er een gezellig feest gebouwd onder het thema ‘Celebrations’. Deze spetterende verjaardagsshow neemt u geheel in stijl mee naar de verschillende feestdagen die het ganse jaar door te vinden zijn.
Sinds het begin van het avontuur heeft Ice Fantillusion steeds op de steun mogen rekenen van enkele nationale en internationale gasten zoals Staf Coppens en zijn vrouw Monique van “Sterren op het IJs”, bekende zangers Dean en Wim Soutaer, Brits kampioen kunstschaatsen Elliot Hilton, kunstschaatsers Vicky Ogden en David Richardson, Alex Wilde, Russische topschaatsers Zaldua /Suchanov, enz. De 2012-editie zal zeker en vast deze traditie voortzetten met enkele leuke verrassingen… op het ijs.
Ice Fantillusion is voor de (jonge) talenten van België een uitgelezen kans om hun schaatskunst aan het publiek te tonen en daarmee een zeer waardevolle ervaring op te doen. Naast dit alles is het ook de gebundelde uitkomst van het harde werk van bijna honderd vrijwilligers. Live zang, grappige en leuke acts voor kinderen, acrobaten op het ijs, schaatsers met vuur, dans, etc zijn enkele voorbeelden van de verassende elementen die Ice Fantillusion aan het traditionele schaatsen heeft toegevoegd. Een waar theater op het ijs.
Praktisch:
In de ijshal aan de Sportlaan in Liedekerke.
Publieke Shows:
Vrijdag 27 april om 20 uur.
Zaterdag 28 april om 19 uur.
Zondag 29 april om 15 uur.
Private sessie voor scholen
Op donderdagnamiddag en vrijdagochtend
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief