AALST/ LIEDEKERKE - Christoff zingt ijspiste in en ontvangt platina voor "Zeven Zonden"

C21

AALST/ LIEDEKERKE - Christoff zingt ijspiste in en ontvangt platina voor "Zeven Zonden"

Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans
 
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__2_
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__3_
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__4_
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__5_
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__6_
Ediiepajot_liedekerke_christoff_01__foto_roger_mortelmans__7_
 

Tijdens de plechtige opening van de ijspiste in het kerstdorp van Aalst trakteerde Christoff zijn fans op een miniconcert in kerstsfeer. Ook zijn zus Lindsey was van de partij. De apotheose van het optreden was ongetwijfeld Witte Kerstmis/White Christmas in duet met Bing Crosby.

"Het idee de stuntsingle Witte Kerstmis/White Christmas uit te brengen was een idee van platenmaatschappij Universal", zegt Christoff, "en ik vond het leuk".

De stuntsingle is een schot in de roos, want slechts na twee weken is "Witte Kerstmis/White Christmas" nummer 1 in de Vlaamse top 10 en stijgt hij in de algemene singlechart van 64 naar 4.

Het album "Zeven Zonden" betekende voor de sympathieke schlagerzanger een absoluut hoogterecord in zijn carrière. De nummer één hits "Een Ster" en "Zeven Zonden" kleurden de hele zomer en zorgden voor de nodige ambiance.

Het album ging reeds meer dan 20.OOO keer over de toonbank wat platina betekent. Dit maakt Christoff, na Milk Inc., de best verkopende artiest in Vlaanderen.

De opening van "Aalst On Ice" en de aanwezigheid van zijn trouwe fans, was dan ook voor zijn platenfirma de gedroomde gelegenheid om zijn platina plaat voor "Zeven Zonden" te overhandigen.

Om zijn fans te bedanken presenteert Christoff nu de luxe-editie van zijn succesalbum "Zeven Zonden - Limited Edition" dat tevens 3 nieuwe bonustracks, waaronder de stuntsingle "Witte Kerstmis/White Christmas in duet met Bing Crosby en een Kerstmedley barstend van ambiance bevat. Als kers op de taart zit ook bij deze Limited Edition een Bonus-DVD van de filmklassieker "White Christmas".

Christoff vertelde tevens dat zijn zus Lindsey op 14 februari 2009 haar tweede solosingle zal uitbrengen.

Meer info: http://www.christoff.be/ 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief