Clubgala Kunstschaatsclub Heuvelkouter LIEDEKERKE

C21

Clubgala Kunstschaatsclub Heuvelkouter LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_heuvelkouter_foto_jacky_delcour
Het clubgala van KSC Heuvelkouter. - Foto's Jacky Delcour.
 
Editiepajot_liedekerke_heuvelkouter_foto_jacky_delcour__2_
Editiepajot_liedekerke_heuvelkouter_foto_jacky_delcour__3_
Editiepajot_liedekerke_heuvelkouter_foto_jacky_delcour__5_
Editiepajot_liedekerke_heuvelkouter_foto_jacky_delcour__6_
 

Zaterdag 23 mei werd in de Bloso-ijshal het clubgala van KSC Heuvelkouter georganiseerd. Alle leden van de kunstschaatsclub gaven er het beste van zichzelf. Het bekendste lid van KSC Heuvelkouter is Kevin Van der Perren.

We geven u beste lezers naast de mooie foto’s ook de openingsspeech van dit wervelend clubgala mee:

“In naam van al onze leden heten wij u van harte welkom op onze clubgala.

Dit seizoen was opnieuw in menig opzicht bijzonder:

Na hun huwelijk op het einde van het vorig seizoen begonnen Kevin Van der Perren en Jenna McCorkell, gesterkt door hun liefde en gezamenlijke passie voor het schaatsen, gemotiveerder dan ooit aan het seizoen 2008-2009. En dat leverde voor beiden schitterende resultaten op in alle grote wedstrijden, met als absoluut hoogtepunt natuurlijk de Bronzen medaille die Kevin voor de tweede maal won op het Europees Kampioenschap 2009. Hun optreden was vanavond dan ook het hoogtepunt van deze clubgala betekenen.

Ook onze andere solisten behaalden mooie resultaten in de Belgische competitie zoals u verder in dit boekje zal zien. Zo werd Kaat Van Daele Vice-Belgisch kampioene senioren. Jullie zullen ongetwijfeld genieten van de solonummers van al deze competitieve leden.

In 2004 nodigden wij Sylvia Heirman uit om het synchroschaatsen te introduceren in onze club. Het hoogtepunt van het seizoen was natuurlijk de schitterende Movie-Extravaganza Show van Ice Fantillusion. Dit showteam onder leiding van Kevin en Jenna is de absolute top in België en moet zeker niet onderdoen voor andere grote professionele schaatsshows in Europa, wel integendeel ! Topschaatsers, dynamische groepen, feeërieke decors, prachtige kostuums en muziek, een wervelend ritme en vooral PASSIE maken het zo uniek !!!

Al onze schaatsers, van klein tot groot, dromen ervan om in dit team te schaatsen en trainen dan ook hard onder de deskundige leiding van onze trainsters en monitrices.

Vanavond zullen zij jullie in ieder geval met veel enthousiasme tonen wat zij al kunnen en zullen zij ongetwijfeld hun beste beentje voorzetten om jullie een fijne avond te bezorgen !

Zij danken al hun leden, hun ouders en onze trainsters en monitrices voor hun inzet en enthousiasme, alsook iedereen die op de een of andere manier bijgedragen heeft tot het welslagen van dit clubgala. Ook danken zij de centrumverantwoordelijke, Marc De Braekeleer, en het voltallig personeel van de ijsbaan voor hun bereidwillige medewerking”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2009
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief