LIEDEKERKE Stephanie Ryckewaert komt in de gemeenteraad voor N-VA

C21

LIEDEKERKE Stephanie Ryckewaert komt in de gemeenteraad voor N-VA

Ecb055f1-bf30-4523-b128-0f3277d22353
 

N-VA-gemeenteraadslid Piet Van den Borre neemt afscheid van de politiek en verlaat de gemeenteraad van Liedekerke. Van den Borre laat zich in de gemeenteraad van Liedekerke opvolgen door Stephanie Ryckewaert. Bij de lokale verkiezingen in 2018 haalde Ryckewaert als nieuwkomer 368 stemmen en werd zo de vierde opvolger voor de N-VA. 

Van den Borre zetelde sinds 2013 in de gemeenteraad van Liedekerke. De voorbije jaren volgde hij vooral de financiën van de gemeente en de lokale economie op. “Ik heb me steeds graag ingezet voor Liedekerke. Maar na al die jaren is het – om familiale redenen – tijd om de fakkel door te geven aan nieuw jong talent”, stelt Van den Borre, die bij N-VA Liedekerke wel nog actief blijft achter de schermen.

Hij wordt opgevolgd door Stephanie Ryckewaert (35). Ze werkt sinds 2013 in het Vlaams Parlement als stafmedewerker en raadgever voor de N-VA. “Politiek is dus allesbehalve nieuw voor mij. Ik heb de eer en het genoegen om er elke dag mee bezig te zijn in het hart van de Vlaamse democratie. Die ervaring wil ik ook in de resterende maanden nog gebruiken als nieuw gemeenteraadslid”, zegt Ryckewaert.

In het Vlaams Parlement volgt Stephanie alle dossiers op die ondermeer te maken hebben met de beleidsdomeinen Sport, Landbouw en Plattelandsbeleid. Met die achtergrond is zij een echte verrijking voor onze N-VA-fractie”, geeft N-VA fractieleider Berdien Van Den Abeele aan.

Op 28 maart legt Ryckewaert de eed af in de gemeenteraad. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2024
Guido
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief