MERCHTEM - Fiona Vercauteren is blij dat zij finaliste Miss Vlaams-Brabant is

C21

MERCHTEM - Fiona Vercauteren is blij dat zij finaliste Miss Vlaams-Brabant is

Fiona_vercauteren_merchtem_foto_roger_mortelmans_editiepajot__1_
 

Fiona Vercauteren uit Merchtem is 20 jaar en gaat graag uit eten, naar de bioscoop en realitysoaps kunnen haar best boeien. Dat zij graag op restaurant gaat is heel normaal want haar vriend is kok in een restaurant in Relegem. 

"Ik hou van mijn job als verkoopster bij Zeb", zegt ze, "want ik ben dol op mode en hou ervan dat de klanten de winkel blij verlaten met de aangepaste outfit."
"Omdat ik van uitdagingen hou en graag iets nieuws ontdek, heb ik mij ingeschreven voor de verkiezing van Miss Vlaams Brabant. Aan winnen denk ik nog niet, ik ben al heel gelukkig dat ik bij de twintig finalisten ben.
Ik kan mezelf omschrijven als een sociaal persoon, steeds vriendelijk en goedgehumeurd, soms wel koppig als ik denk dat ik gelijk heb. Wat wil je, mijn sterrenbeeld is schorpioen.
In mijn job probeer ik me te bewijzen en ik zou het graag tot shopmanager brengen. Een eigen winkel leiden moet toch tof zijn."
De verkiezing van Miss Vlaams Brabant voor Miss België 2009 wordt georganiseerd op zaterdag 20 september 2008 in zaal Roosenberg in Oud-Heverlee.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief