MERCHTEM – Paasconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia

C21

MERCHTEM – Paasconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia

Editiepajot_merchtem_ann_van_den_broeck_ingezonden_foto
Ann Van den Broeck (ingezonden foto)

Zoals de traditie het al dertig jaar wil, organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Concordia veertien dagen na Pasen haar Paasconcert in de Onze-Lieve-Vrouw Ter Noodtkerk, dit jaar op zondag 22 april om 19 uur.

Onder leiding van dirigent Tim Van Medegael vergasten de muzikanten van Concordia u op een prachtig programma, met dit jaar de MUSICAL in de hoofdrol. Prachtige muziekstukken uit de musicals Chess, Oliver, Fiddler on the Roof en nog vele anderen. Zij krijgen hiervoor ook de vocale medewerking van musical artieste Ann Van den Broeck. Ann is onder meer gekend door haar deelname aan het programma “Steracteur, Sterartiest”, als schitterende artieste in de musical “De Producers”, als The Lady of the Lake in de musical “Spamelot”.
De gemeente Merchtem viert ook het 75-jarig overlijden van de Merchtemse toondichter, meester August De Boeck. Ook van deze toondichter, ooit dirigent van onze vereniging, staat er werk geprogrammeerd.
Een prachtige avond om nu al aan te stippen in uw agenda. Kaarten kunnen gekocht worden bij muzikanten en bestuur aan 10 euro in voorverkoop. Aan de inkom betaal je 12 euro. Er is ook mogelijkheid voor deelname aan het VIP- arrangement, voor de prijs van 30 euro per persoon krijg je ook een prachtige receptie vooraf, voorbehouden – uitstekende – plaatsen en deelname aan de “ meet en greet” met Ann achteraf. Hiervoor kun je inschrijven via de website van Concordia of bij de voorzitter: marc.vanderstraeten@telenet.be  of op 0473 – 57 90 57.

www.concordia-merchtem.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2012
Gerrit Achterland
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief